fitneshrani.com

Телешки протеин

Живота е невъзможен без протеините.  Аминокиселините, които ги  изграждат,  са основните елементи, ремонтиращи увредените тъкани и  изграждащи мускулите. Всички животни имат мускули, състоящи се от по същество един и същ тип протеини, които имате. Поради това, че месото, което ядете идва от мускулите на животното, Различните меса  съдържат големи количества  протеин, но освен тях имат и доста мазнини.

beef protein pic Телешки протеин

Отдавна е известно, че културистите  и силовите  атлети консумират големи количества телешко  месо, за  да натрупат мускулна маса и да повишат мускулната си сила. Способността на телешкото месо да изгражда  мускули  не може да се оспорва. Попитайте всеки културист и той ще Ви каже, че  постига най-големият  мускулен растеж  и се чувства най-силен, когато яде телешко  месо. Сега, благодарение на развитието и  напредъка на технологии, от телешкото месо може да се произвежда протеин на прах, който притежава същите мускулоизграждаши качества като самото месо.

Добавките с телешки протеин са напълно достъпни на пазара, и ще Ви помогнат да постигнете резултати, за които даже не сте си мечтали!  Телешкия протеин на прах съдържа пълен набор аминокиселини, както и важният за мускулите креатин. Приемът на добавка с телешки протеин, може да Ви осигури най – добрия протеин, без вредни примеси и ненужни съставки. Освен това, тези добавки са много удобни за хората  с натоварено ежедневие – съгласете се, че много от бодибилдърите  не  могат  да консумира телешко месо всеки ден.

Когато протеинът от телешкото месо се извлича, от него се отстраняват вредните мазнини и холестерола. Това ще Ви помогне да качвате само най – чистата мускулна маса. Телешкия  протеин се получава, само от най – висок подбрани от клас животни. След процес на нагряване, протеина се хидролизира, а след това се филтрира за премахване  на холестерола  и мазнините. След това  се отстранява и водата. Полученият  чист протеин след това, под формата на прах се опакова, и достига до всеки желаещ да натрупа мускули.

Телешки протеин може да закупите тук http://www.fitneshrani.com/category/hranitelni-dobavki/proteini/teleshki-protein-proteini/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай