fitneshrani.com

N.O. Xplode Igniter Shot – ревю

Имах удоволствието във вчерашната тренировка за рамо и трицепс да се възползвам от ефекта на NO Xplode Igniter Shot.

Ревюто е базирано на 1 прием, но аз съм на мнение, че при азотните бустери 1 прием е напълно достатъчен за да разбере човек дали един продукт е добър или не.

2011 09 22 17.50.01 768x1024 N.O. Xplode Igniter Shot   ревю

no xplode igniter shot

Приех дозичката от NO Xplode Igniter Shot 30 минути преди тренировка, на гладно. Държа да отбележа, че цял ден ми се спеше много и нямах кой знае какво желание да тренирам, затова и се надявах продукта да ме вдигне на крака.

10 минути след изпиването на малката бутилчица от 112 мл, усещах ефекта, който с всяка минута се усилваше. Определено вече ми се тренираше! В залата нещата бяха на ниво и ефект имаше, ето и сумарно каква оценка давам на продукта.

No Xplode Ignter Shot ефекти:

Сила – 7/10 – сравнено с предната тренировка, имаше повече сила, не нещо кой знае какво забележимо, но определено бях по-силен.

Енергия 9/10 – най-силната страна на този продукт – определено е добър енергетик, от който не получаваш jitter и не те боли главата от много кофеин. Насила се наложи да почивам между сериите, просто не усещах умора. Енергийният ефект продължава точно 3 часа, след това отминава изведнъж.

Издръжливост – 7/10 – по-добра издръжливост с него, отколкото без него.

Напомпване – 5/10 – слаба работа,  докато тренирах рамо – почти никакво напомпване, чак на края на тренировката по време на упражненията за трицепс се усети доста стабилно напомпване на края на тренировката, но не съм доволен.

Странични ефекти – 6/10 – след като мина ефекта, се чувствах 2 пъти по-уморен отколкото преди тренировката. Определено не ме радва това. Поне няма главоболие и crash ефекта е по-малък отколкото сравнено с jack3d

Крайната оценка, която давам на продукта е 7/10. Става за повишаване на енергията и настроението преди тренировка, но не очаквайте нещо кой знае колко зверско. Сигурен съм, че преди кардио тренировка или футболен мач например – ще е много по-ефективен. Аз не бих повторил този продукт, при положение, че съм пил много по-силни от него азотни бустери.

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай