fitneshrani.com

Какво е Fat Burner?

Fat burner е хранителна добавка, която може да бъде закупена в повечето аптеки или магазини за хранителни добавки. Докато въздействието може да се променя в зависимост от вида на съставките, повечето Fat burners имат за цел да спрат усвояването на мазнините или скоростта на разграждането на мазнините в тялото, за да ви помогне да отслабнете. Спортистите трябва да са с повишено внимание при използване на Fat burner , тъй като някои от съставките може да са са в допинг листите.

fat burner Какво е Fat Burner?

 

Термогенен Fat Burner

Термогенен Fat burner е вид хранителна добавка за отслабване, която работи като повишава температурата на тялото. Чрез увеличаване на температурата на тялото ви, вашият метаболизъм трябва да работи по-здраво да се поддържа тази температура. Увеличеният метаболизъм може да помогне да се увеличи броят на калориите, които изгаряте през целия ден. Пример за термогеннен Fat burner е ефедрин. Ефедрин работи подобно на хормона норадреналин, за да се увеличи сърдечната честота и телесната топлина. Докато Американската агенция за храните и лекарствата забрани формата на ефедрин, известна като ефедра, други подобни на ефедрина все още може да се добавят към фат бърнърите.

L-Carnitine

Л-карнитинът е обичайна съставка на повечето Fat burners. Карнитинът е налице в някои храни, включително месо, риба и птици. Той се използва в Fat burner добавките, защото карнитинът е необходим за транспортиране на мастни киселини в мускулите ви. Като се доставяте повече мастни киселини на мускулите, тялото ви може да разгражда мазнините по-бързо.

rapidcuts Какво е Fat Burner?

Rapidcuts Shredded е ефективен fat burner. Кликнете на снимката

Chromium Picolinate

Хром пиколинат е друг често срещан тип Fat burner, за който производителите твърдят, че помага на тялото в метаболизма на въглехидратите и мазнините. -Бързият метаболизъм може да доведе до по-голяма загуба на тегло. Прекомерният прием на хром пиколинат, обаче, е свързана с увреждане на ДНК. Поради тази причина, може би е желателно да се въздържате от предозирането на тази добавка, защото има потенциално вредни ефекти и, защото не е доказано, че могат да бъдат ефективни.

allmax fat burner Какво е Fat Burner?

Кликнете на снимката за Fat Burner СПЕЦИАЛНО ЗА ЖЕНИ!

Съображенията

Fat burners трябва да бъдат внимателно преценени. Говорете с лекаря си, преди да започнете да приемате Fat burner или някои друг продукти за отслабване, за да се гарантира, че няма да се отрази върху приема на лекарства или медицински състояния, които имате. Ако имате неблагоприятни симптоми като сърцебиене, свръх изпотяване, главоболие или температура, прекратете използването на Fat burner като хранителна добавка!

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай