fitneshrani.com

Acetyl L-Carnitine дозировка за отслабване

Acetyl L-Carnitine е вещество, направени от аминокиселини, коeто помага на тялото да изгаря мазнините за енергия. Acetyl L-Carnitine като добавка може потенциално да спомогне за насърчаване на загубата на тегло и подобряване на ефективността на упражняване. Преди да започнете да приемате Acetyl L-Carnitine , обаче, трябва да се обсъди правилното дозиране за да бъде ефективна хранителната добавка.

Функция на Acetyl L-Carnitine

Acetyl L-Carnitine работи за конвертиране на мазнините в енергия в тялото и се използва в много части на тялото, особено в мускулните тъкани, според Медицинския център на университета в Питсбърг. L-Carnitine се съдържа в млечни продукти и месо, но тялото го произвежда чрез аминокиселините метионин и лизин. При някои хора карнитин производството е подтиснато, като се  създава дефицит. Хората, които имат някои генетични заболявания, диабет, цироза на черния дроб и сърдечни заболявания са склонни да имат недостатък на L-Carnitine.

l carnitine doza Acetyl L Carnitine дозировка за отслабване

Ефект от Acetyl L-Carnitine

Acetyl L-Carnitine може да ви помогне да отслабнете чрез подобряване на  съотношението мазнини-мускули или структурата на тялото, казва Медицинския център на университета в Питсбърг. L-Carnitine хранителни добавки също така понякога се използва за подобряване на тренировките,силата и издръжливостта. C L-Carnitine потенциално може да помогне за намаляване на мастната маса на тялото и увеличаване на мускулната маса, както и намаляване на умората, отбелязва Университета на Мериленд. Има множество направени изследвания върху ефекта за отслабването, затова и Л-Карнитин е най-популярната хранителна добавка за отслабване.

acetyl l carnitine cena Acetyl L Carnitine дозировка за отслабване

Кликнете на снимката за да купите КАЧЕСТВЕН Acetyl L-carnitine!

Дозиране на Acetyl L-Carnitine

Най-често срещаният диапазон за дозата ацетил-L-карнитин е 1 до 3 грама дневно.Освен това, карнитинът, понякога е добре да се приема в дозировка от 500 до 1000 милиграма три пъти на ден, отбелязва Медицинския център на университета в Питсбърг. Тези дозировки важат за Acetyl L-carnitine, но важат и за други налични форми, L-Carnitine и пропионил L-карнитин. Посъветвайте се диетолог или специалист за дозатаа, която е точно за вас, преди да започнете да приемате каквато и да е форма на карнитин за загуба на тегло.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай