fitneshrani.com

Калциев цитрат

Много  малко са  хората, които обръщат внимание на основата  на здравата физика и на източника на активен  начин на живот – костите. Те  представляват “конструкцията“, поддържаща всички останали органи в тялото. Ето защо трябва да са здрави, а тайната на здравите кости се крие в минерала, присъстващ в най-голямо количество във  вашия организъм – калция. С грижа за Вас, продукта Ви осигурява една от най-резорбируемите и бионалични форми на допълнителен калций, а именно калциевия цитрат. Продукта Калциев цитрат няма добавени магнезии, витамин Д, или други вещества, а съдържа само чист, високоусвоим калциев цитрат.

kalciev citrat Калциев цитрат

Основните характеристики на Калциев цитрат са:

  • Лесно усвоим източник на калциев цитрат
  • Ефективно средство за профилактика на ставни заболявания
  • Предпазва от сърдечно-съдови заболявания
  • За защита и профилактика на алергични и кожни заболявания

Калцият е най – широко разпространеният минерал във вашето  тяло и не случайно!Той е необходим за поддържане здравината и нормалната проходимост на  съдовете, за нормалното функциониране  на мускулите, за успешно осъществяване на нервната трансмисия, за кръвосъсирването и секрецията на хормони. Трябва да знаете обаче, че  само 1% от общия калций в тялото Ви  осигурява тези метаболитни функции.Едно от  многото  важни свойства на калция е неговата способност да регулира кръвното налягане. Обикновено, хората с хроничен нисък прием на калций, почти винаги заболяват от  хипертония – тоест хронично високо кръвно налягане.

Тъй като калцият взема активно участие  в изграждането на костите и в поддържането на  тяхната здравина, недостигът на този минерал  повишава изключително много   риска от остеопороза и редица други заболявания на костната система. Повечето хора не разбират тази важност на минерала и не обръщат внимание на хранителния си режим. Ако сте решили да приемате допълнително калций, което е препоръчително, доверете се на продукта Калциев цитрат. Този продукт не само ще подобри състоянието на костната Ви система, но може да Ви предпази от сърдечно – съдови заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по  една капсула два пъти на ден по време на хранене.

Калциев цитрат може да закупите от тук

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай