fitneshrani.com

Коралов калций срещу остеопороза

Коралов калций срещу остеопороза

 

Вашето  хранене, нивото на физическа активност и допълннителното натоварване,  пряко засягат усвояването и използването на калций. Не само храненето и физическата дейност са необходими, но също така и подходящ баланс на някои витамини и минерали  в тялото.

Правилният прием на калций и усвояването му може да помогне  за  намаляване на теглото и  запазването на мускулната тъкан. Коралов калций  предпазва от много болести, като например някои форми на рак и остеопороза. Остеопорозата може да бъде вреден за онези, които търсят оптимално здраве и  активно тяло, защото заради него те буквално губят функциите си на скелетната рамка.

coral Коралов калций срещу остеопороза

Коралов калций против остеопороза

Остеопороза

Остеопорозата е медицински термин за разлагането на костите и това е основната причина за множество фрактури и лоша поза при пациенти в напреднала възраст. Мнозина смятат, че това дегенеративно заболяване е само женски проблем, но мъжете са сред нарастващите случаи. Преди менопаузата жените са изложени на дори по-висок риск да станат жертва на това предотвратимо заболяване.

Лечението  и профилактиката на остеопорозата, могат да бъдат свързани с калция. Калцият е най-разпространеният минерал в организма. Липсата на калций води до меки, крехки кости и зъби, мускулни крампи, скованост в крайниците, нервност, болки в гърба, и в крайна сметка  се получава остеопороза.

 

Вашето хранене и нивото на физическа активност пряко засягат усвояването и използването на калций. Не само храненето и активността са необходими, но също така  и подходящ баланс на някои витамини и минерали, като Витамин D, Витамин C, витамин B-12, магнезий и фосфор за правилното усвояване и използване на калций.

Друга причина за драстичното покачване  на това  дегенеративно заболяване е, че по-голямата част от населението чака до настъпване с пълна сила  на остеопороза, преди те да започнат да правят нещо по въпроса.

Докато генетиката е част от причината за остеопороза, хранителни дефицити са номер едно фактор, в тази дегенеративни заболявания. Ако това е така, можем да  преструктурираме  генетиката. Преструктурираната  генетика е просто променяне начина на живот.
Промените, които трябва да бъдат направени е да се приемат  по качествени храни и   повече упражнения.

 

Упражнения

Упражненията са  добри не само за ума, тялото и душата, но е важно и необходимо за здрави кости и стави. Аеробни (сърдечно-съдови) и анаеробни (тренировка с тежести) упражнения са необходими за отслабване, поддържане на теглото, трансформации на тялото, укрепване на костите и ставите, както и профилактика на остеопороза. Включете някакъв вид физическа активност дневно. Винаги започвайте  тренировка бавно и  и след това по-интензивно.

 

natures coral calcium Коралов калций срещу остеопороза

Natures Bounty Coral Calcium

Медицинската общност предлага скъпи лечения и скъпи процедури, както и лекарства за лечение на остеопороза, но с една  проста хранителни промяна, добавени  упражнения, и правилните добавки може да ви се даде по-светло бъдеще, без остеопороза. Вие имате силата да се променяте и да предотвратите тази ужасна болест. Опитайте да  си набавяте това, което природата е предоставила – коралов калций.

Кораловият  калций
е естествено вещество, открито в Reefs Sango. Корал край бреговете на Окинава, Япония, която е дом на най-здравите и най-дълго живите хора на Земята. За да  работи  калцият трябва да бъде във такава форма, че тялото да  може да използва и да го разтвори. Кораловият калций е водоразтворим, поради това се абсорбира и усвоява за 30 минути.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай