fitneshrani.com

Natrol – качествени хранителни добавки

В тази статия ще Ви запознаем по – подробно, с една от водещите компании за хранителни добавки на пазара. Natrol е американска компания, намираща се в  Chatsworth CA 91311 (USA). Фирмата е една от най-големите на пазар в САЩ. Хранителните добавки  на Natrol съдействат за подобряване на цялостния начин на живот, бидейки  биологично чисти и съдържащи  само натурални съставки.

natrol logo Natrol   качествени хранителни добавки

Малко история

Фирмата  Natrol  е създадена през 1980 година, а шест години по – късно  предлага на пазара  форма на витамин С, която има свръх -висока усвоимост (днес тази формула е подобрена и се нарича Easy-C). През 2004 година компанията  печели наградата „Производител на годината”, присъждаща се ежегодно  от списание Nutrition Industry Executive. Една година по – рано,  Natrol създава търговската марка Prolab, а през 2007 година създава  и търговската марка MRI.
Natrol поддържа своето водещо   мястото  сред топ-производителите на спортни суплементи. През 2008 година, компанията  печели две награди на списание Better Nutrition – за  „Най-добър производител на хранителни добавки” със своя продукт   Carb Intercept,  и за  „Избор на клиентите”, с продукта си  My Favorite Multiple®.

Сигурност на продуктите на Natrol

Клиентите на компанията,  могат да са  напълно сигурни в безопасността и ефективността на продуктите й.  Независимо от произхода на суровините за производството им, щателните процедури по окачествяването им гарантират, че продуктите на Natrol  са чисти, безопасни и отговарящи на световните стандарти.  Това е резултат от постоянния контрол върху качеството и  безупречното стриктно следване на стандартите за GMP. Главната цел  на Natrol е да произвежда и  предлага продукти с изключително високо качество, гарантиращи най – добрите постижения.

Всички суровини от които се произвеждат продуктите на фирмата, се проверяват щателно при получаването им. Те се съхраняват под карантина до приключване на анализите и тестовете, чиято цел е  да потвърдят  тяхната  чистота, биологичната им  активност и физичните им  характеристики. Всички суровини и материали се подлагат на внимателно  анализиране, преди да се започне самото производство. Тези, които не отговарят на всички показатели за качество, биват отхвърлени.

Natrol продължава с  провеждането на  множество тестове и  по време на целия производствен процес. Така се гарантира, че крайният продукт е безупречен и отговарящ  на всички спецификации, установени за него. Всички произведени продукти преминават през финален аналитичен тест, целящ  окончателна гаранция за тяхната безопасност, чистота и биологична активност. Финалните тестове включват  специфични физични и химични анализи, както и микробиологични такива, за да могат клиентите на компанията да са сигурни  да бъдете, че продуктите наистина отговарят на всички изисквания  за качество.

Основни продукти на компанията

NuHair

Това е една специализирана линия хранителни добавки, създадена с цел  да намали косопада и да стимулира растежа на коса при мъже и жени. Добавките  от тази линия са специално разработени, за  да осигурят  елиминирането на отрицателните  ефекти на DHT – „лошата” форма на тестостерона.

Shen Min

Тази продуктова линия предлага добавки, предназначени да стимулират растежа на косата при мъже и жени. Те са изчистени от  парабени, подхранват скалпа, заздравяват косата и я правят по – обемна и блестяща.

Laci Le Beau

Тази линия  осигурява  пълна гама специално овкусени билкови функционални чайове.

Essentially Pure Ingredients (EPI)

Тази продуктова линия се превръща  в избор №1 на водещите компании по света за чесън и други популярни съставки. Продуктите в нея са с  напълно естествен  произход, екологично чисти и годни за употреба, в състава на най-съвременните функционални храни и напитки, без негативен ефект върху техния вкус, текстура и миризма.

MRI

Това е продуктова линия, с изключително висок клас, въвела за първи път азотния оксид в света на спортните суплементи. Целта  на тази марка е да предлага иновативни продукти, комбиниращи доказани в научни изследвания нови активни комплекси и съставки с последните постижения на технологията.

Prolab

Тази марка предлага  пълна гама продукти с най-високо качество, предназначени за професионалните  културисти,  атлетите  и всички хора, които водят активен и здравословен начин на живот.

Promensil

Тази марка предлага два продукта, създадени специално за нуждите на по – възрастните дами. Те съдържат  натурални съставки като  изофлавони от червена детелина. Продуктите в тази линия   намаляват симптомите на менопаузата и  осигуряват по-голяма жизненост след нея.

Trinovin

Продуктите тук съдържат изофлавони, извлечени от червена детелина и осигурявщи  трайно действие за подобряване здравословното състояние на простатата и пикочните пътища.
Всички хранителни добавки на Natrol може да разгледате тук.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай