fitneshrani.com

Хранителни добавки Optimum Nutrition

Когато става дума за спортни храни и добавки, едно име винаги се нарежда в първата редица, и това е  Optimum Nutrition. Компанията Optimum Nutrition е основана през 1986 г. от Тони и Майкъл Костело, и  произвеждат  спортни храни и здравословни  добавки, които  да съответстват на различните  фитнес цели. Optimum Nutrition съвсем заслужено се е превърнала в една от най – търсените, доверените и предпочитаните марки за спортни храни, в световен мащаб.

optimum nutrition dobavki Хранителни добавки Optimum Nutrition

Optimum Nutrition е компания, извоювала много награди през годините. Те бяха наградени с титлата “Добавка  на годината“ и “Протеин на прах на годината“ за 2005, 2006, 2007 и 2008 г., а през 2011 г. бяха определени за спортна марка номер едно в света. Продуктите на Optimum Nutrition са  насочени  към фитнеса и спорта, и са подходящи както за професионални бодибилдъри, така и за фитнес ентусиасти.

Тези  продукти могат да  Ви помогне да развиете стройна, здрава физика, да  подобрят вашата физическата активност, и да Ви помогнат да достигнете максималния си потенциал.Optimum Nutrition разполагат с  екип от експерти и  учени, като  специалисти по хранене и спорт,  фитнес специалисти, както и диетолози, които  да им помагат да отговарят  на високите очаквания на потребителите. Optimum Nutrition   разделя  своите продуктови линии в основни категории.

В категорията “протеини“ на компанията, се откроява 100% Whey Gold Standard.Това е продукт, широко признат като лидер на пазара, когато става въпрос за суроватъчен изолат. Това е 80% протеин който осигурява на мускулите  важните ВСАА аминокиселини. Като цяло, протеиновите суплементи на компанията, са насочени към възстановяването и растежа на мускулната тъкан.  Другите  категории на Optimum Nutrition,  включват  продукти изгарящи  мазнините, продукти за сила и възстановяване, както и  креатин,  витамини и минерали, предназначени специално за активните хора.

Хранителни добавки Optimum Nutrition на най-добри цени може да закупите тук http://www.fitneshrani.com/category/brand/optimum-nutrition/

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай