fitneshrani.com

3 упражнения за “нацепване” на бицепсите

Съвети за бицепс тренировка доказали своята ефективност

За хората, които се опитват да получат по-големи, изразени ръце, има няколко чудесни упражнения, които могат да направят. Това зависи от вида на упражненията, които правите, размерът на теглото, което повдигате, както и броя на повторенията, като те може да се различават до известна степен за всеки отделен човек.

nacepeni bicepsi 3 упражнения за нацепване на бицепсите

При трениране на бицепса Вие искате да се съсредоточите върху упражнения, които ще тренират цялата ръка, докато се фокусирате върху бицепса, за да сте сигурни, че получавате най-добрата форма. Също така се уверявате, че получавате напомпан вид и изразени ръце, независимо от теглото с което тренирате. Това са някои от най-добрите упражнения за бицепс, за да получите по-изразени, по-изваяни, и по-силни ръце.

Свиване с лост за ръце

Това свиване отива след трите мускулни глави, раменната, страничната и медиалната и ще тренира бицепса още повече в сравнение с други видове свивания. За да направите това упражнение ще захванете широко с дланите нагоре; ръцете да са около ширината на раменете; лостът да е поставен на нивото на бедрата и ще свивате тежестта бавно до равнището на гушата и ще смъквате лоста обратно точно толкова бавно. Изпълнете 10 до 15 повторения и 3 или 4 групи и това ще гарантира голямо изгаряне. При изпълнение на тези свивания не почивайте, но можете да се поколебаете за около секунда  на нивото на шията Ви, за да се огъне бицепса Ви, така че да получите целевите резултати за тези мускули.

Свиване с дъмбел

Това свиване тренира бицепса и колкото по-голяма е тежестта, толкова по-голяма изразителност ще наблюдавате. Можете да тренирате една ръка в даден момент, преди да преминете към това свиване за противоположната ръка. Когато правите това свиване, трябва да се държите на обект или на стенд за дъмбели (с ръката, която почива), за да се стабилизирате. С дъмбел на нивото на бедрата, Вие бавно ще се свиете (точно под брадичката); възможно най-бавно и без пауза разгънете наобратно до нивото на бедрото. Това темпо ще кара мускулите да работят по-трудно и ще разкъса масата на мускулите, така че растежът да може да се случи. Колкото по-голяма е тежестта и колкото повече повторения правите, толкова по-голям размер и растеж реализирате с тези свивания с течение на времето.

Кабелно свиване с въжена дръжка

Прикрепете дръжката-въже на макарата (на машината). С ръка от двете страни на въжето, свийте ръцете до брадичката, и ги разделете в горната част на движението с ръце от двете страни на лицето Ви; в тази позиция ще направите пауза в горната част за момент и след това трябва да отпуснете възможно най-бавно, доближавайки ръцете до кръста.

Завършвайки няколко повторения от тази тренировка, движейки се бавно и умишлено ще работи над трите флексорни глави на бицепса. С това упражнение основната цел не е сериозна тежест, а е да се съсредоточите върху разделянето на ръцете в горната част (до нивото на бузите), концентрирайки се върху свиване на върха, и бавно връщане надолу до нивото на талията. Колкото по-бавно слезете, толкова повече налягане ще почувствате на бицепса и това низходящо движение също така ще тренира и главата на трицепса.

Макар че има няколко начина за правене на свивания и бицепс упражнения, това са някои от най-добрите три тренировки за тези мускули, които постигат резултати и които можете да опитате, гарантиращи силни бицепси и трениращи всички мускулни глави на бицепса за големи резултати.

Колкото повече повторения правите, колкото по-контролирани са движенията Ви и колкото по-големи са тежестите, толкова по-голямо изразяване ще реализирате за бицепсите Ви. С други рутинни упражнения за ръцете, като набирания, лицеви опори и т.н., можете да получите чудесна дефиниция, и Вие ще получите по-мощен размер и сила в един кратък период от време.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай