fitneshrani.com

Как да използвате фитили

Как да използвате фитили за заздравяване на хвата

Наборът от фитилите се състои от две дълги ленти от силни плат или кожа с примка, зашити в единия край. Помагат на всеки, който тренира във фитнес за тяхното сцепление с лоста. Тъй като точката на повдигане на такова голямо тегло е възможно да са насочени към мускулите на ръцете, гърба или гърдите, ако хватката на щангист не е правилна, то той може да изпълнява много повторения без да предизвика разтеж на мускулите и така тренирането става неефективно.В допълнение, той може да загуби форма, ако е фокусиран само върху това, дали хватката му ще е правилна. Използването на фитилте е евтин начин да се помогне за изграждане на мускулите по време на тренировките.

big grip pro harbinger Как да използвате фитили

Кликнете на снимката за професионални фитили Harbinger Big Grip Pro

Стъпка 1

Поставете плоския край на един от фитилите през примката в противоположния край, за да създадете по-голям контур. Повторете с другия фитил на китката. Двете каишки трябва да са огледални образи една на друга.

Стъпка 2

Поставете едната ръка през широкия край на един от фитилите. Задръжте ръката си палеца нагоре и позиционирайте фитила, така че свободния край да се намира диагонално на дланта и пада надолу между палеца и показалеца. Затегнете здраво фитила около китката си. Повторете тази процедура за другата ръка от другата страна.

Стъпка 3

Поставете ръката си с малко сръчност на лоста. Ако сте десничар , то това ще бъде лявата ръка. Преметнете свободния край на лентата два пъти около лостта и затворете ръката си върху примката.

Стъпка 4

Повторете стъпка 3 за другата ръка. Завъртете лостта към тялото за затягане на примката. Сега сте готови да вдигате с помощта на фитилите.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай