fitneshrani.com

Предимствата на боксови лапи

Какво представляват боксовите лапи 

Боксовите лапи са плоски подложки за ръцете, които са около 12 см в диаметър. Те са изработени от плътна кожа или винил. Боксовите лапи са основни аксесоари в  бокса, кикбокса и смесените  бойни изкуства, както и в много тренировъчни  програми.Но знаете ли какво? Много малко хора ги използват!Това е много лошо, защото те не знаят ползите, които  пропускат.
Боксови лапи могат  лесно да се намерят … почти всички добри спортни  магазини  трябва да ги продават . Освен това са лесни  за използване … всичко, от което имате нужда, е партньор, който да ги държи!Фокус тампони са евтини и лесно преносими. Те са отлична инвестиция за вашите тренировки, позволявайки Ви да разнообразявате упражненията. Ако  все още се колебаете  дали да си ги набавите,  тук ще Ви посочим някои от техните предимства.

31601 482508291800453 1391182785 n Предимствата на боксови лапи

Кликнете на снимката за да купите БОКСОВИ ЛАПИ

Правят тренировките разнообразни и интересни

Използването на партньор с боксовите лапи, Ви  позволява да изпълнявате голямо разнообразие от тренировки и “бойни игри.” Тъй като има толкова много начини да използвате боксовите лапи,  лесно ще направите тренировките си  разнообразни  и интересни. И най-важното … ако обичате да правите нещо, ще го правите  по-често.

Боксовите лапи са преносими

За разлика от повечето фитнес аксесоари, боксовите лапи   са малки, леки, и изключително портативни. Можете да ги хвърлите  в спортния сак, без да заемат много място. Тъй като не се нуждаят от много място, или пък от специално монтиране, можете да ги използвате навсякъде, дори и в малка стая, където мястото за фитнес оборудване е недостатъчно.

Боксовите лапи развиват ударната сила  и бързината

Ако искате да се научите как да удряте  правилно, и то бързо, непременно използвайте боксовите лапи! Ако вече знаете това, но искате да усъвършенствате тези умения, отново Ви препоръчваме боксовите лапи. Тъй като са сравнително малки, те стимулират вашата точност при ударите. А поради възможността да бъдат местени от партньора Ви в различни позиции и под различни ъгъли, те са едно от най – добрите средства да упражнявате комбинираните удари.

Боксовите лапи подобряват вашите спаринг и бойни умения

Ако някога сте гледали добър спаринг между напреднали бойци, сигурно сте забелязали как те могат да реагират на удара, преди той да е направен. Сякаш притежават умението да четат мислите на партньора си! Това което всъщност се случва е, че когато боеца бива  удрян, или ритан отново и отново, мозъка му започва да  тълкува смисъла на определени позиции, тегло разпределения и сигнали на тялото. При държането на боксовите лапи от вашия партньор, Вие започвате да придобивате умението да  “разпознавате образи”, което ще подобри способността Ви да  предвиждате, и да се защитавате от всеки удар.

 

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай