fitneshrani.com

Синдром “беден студент”

Синдром “студент с ограничен бюджет“?

Много често в живота се случва следното: Готиния мускулест пич от гимназията, се превръща в подпухнал и отпуснат младеж в университета. Да, да си студент си има своите предимства – бира, купони, хамбургери, чипс…но понякога цената която плащаме за тези удоволствия е под формата на излишни килограми. Има и хора,които искат да поддържат тялото си и да са във форма, но ограничения бюджет не им позволява. И какво? Значи всичко беше до тук? Не, разбира се! Вие все още можете да поддържате перфектна мускулеста фигура, следвайки следните съвети:

Poor student e1351707178151 Синдром беден студент

1. Контролирайте  се

Студентския живот е изпълнен с купони и лекции. След снощния купон ставате късно, хапвате набързо – обикновено нещо нездравословно, и отивате на лекции. Между тях отново хапвате нещо бързо и със сигурност вредно. Е, да – ще кажете – аз вървя пеша. Да, но това очевидно няма да е достатъчно, за да сте във форма. Какво трябва да направите? На първо място, трябва да контролирате какво ядете, а за тази цел е добре да си направите предварителен график. Яжте малки порции храна, и забравете за похапването на чипс, снакс и други подобни храни.

Ограничения бюджет не е оправдание. Ако ограничите купоните, със сигурност ще разполагате с повече средства и време да се погрижите за себе си. Има консервирани и пакетирани храни, които могат да Ви свършат добра работа. Набавете си кафяв ориз и консерви риба тон. Дори да нямате обикновена печка, можете да използвате микровълнова. Просто се научете да разполагате с това което имате. Има много ястия за микровълнова, които можете да си приготвите, без да орежете бюджета си.

2. Ходете на фитнес

За щастие,  повечето университети и колежи имат фитнес зали. Някои от тях скъпи и луксозни, но има и такива които са съвсем приемливи и достатъчно оборудвани за малкия Ви бюджет. Регистрирайте се във фитнес залата и започнете да правите  упражнява. Има много тренировъчни  програми, които можете  да следвате. Започнете да тренирате най . малко 3 дни в седмицата, със тренировъчни сесии около 30-45 минути. Добавете 2-3 серии кардио по 10-15 минути. Така вашата тренировка няма да продължи повече от час, което е напълно достатъчно за да сте във форма. А и ще Ви остане време за учене или купони. Успехът зависи от Вас – следвайте този път и не се отклонявайте от него!Проверете нашата лична ап обучение в athleticx.net и следвайте стъпките. Пътят към успеха е пред вас, така че го следват, и да престане да се намали чрез трева, за да стигнем до там.

 3. Обградете се с положителни хора

В университета Вие намирате много приятели. Тези приятели трябва да подкрепят вашите цели, или да имат сходни такива. Ако вашите приятели непрекъснато ходят по купони и консумират само нездравословна храна, Вие ще правите същото – това е факт. Във фитнес залата можете да се запознаете с хора, които споделят вашите цели. Те посещават залата и зиме и лете, и в дъжд и в сняг и ще са Ви добри приятели и чудесна подкрепа. Това са хора които остават мотивирани и следват правилния път, а дружейки с тях и Вие ще го правите.

Време е да се направите нещо за себе си! Започнете да контролирате действията си. Хранете се здравословно, ходете на фитнес, намерете подходящите приятели. Студентските години са най – хубавите от живота, затова се постарайте да им се насладите максимално. Животът минава твърде бързо, а Вие трябва да мислите за вашите цели непрекъснато.

 

 

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай