fitneshrani.com

Защо се нуждаете от овес за бодибилдинг и фитнес?

Както се посочва в наименованието на продукта на Scitec Manna – 100% натурален овес и протеин са комбинирани два мощни източници на хранителни вещества, които ще Ви трябват, за да запълните изискванията Ви за мускули и фитнес – овес и протеин. Има и други фитнес добавки на пазара днес, които съчетават тези две съставки, вместо да съдържат само суроватка.

Oat Flakes Защо се нуждаете от овес за бодибилдинг и фитнес?

Защо Ви е необходим овес за културизъм и фитнес?

Има редица причини и сред най-важните от тях са регулиране на телесното тегло, енергията, както и общото здравословно състояние.

Хората, които консумират редовно овес са по-малко вероятно да станат с наднормено тегло. Всъщност изследванията показват, че децата, които ядат овесена каша редовно намаляват риска с 50%, от това да се превърнат във възрастни хора с наднормено тегло. Съдържанието на разтворимите влакна от овес образува гел в храносмилателната система, което Ви кара да се чувствате заситени по-дълго и в крайна сметка Ви помога със загубата на тегло. Гелът, който се формира вътре във Вас също така е капан за лошия холестерол и спомага за намаляване на неговата абсорбция в кръвта.

Имате нужда от калории, които да Ви дадат енергията, необходима за Вашата тренировка. Овесът е добър източник на въглехидрати и може да свърши тази работа. Има проучвания, че когато някой консумира овес около час преди упражнения, обмяната на веществата се променя в положителна посока и резултатите са по-добри по време на тренировка.

Овесът е добър източник на много други хранителни вещества, необходими за една добре балансирана диета и по-силна имунна система. Докато забавя храносмилането, той също така контролира нивата на кръвната захар – забавя увеличаването им след хранене и намаляването им преди хранене. Този процес дава възможност да се избегнат всички рискове от диабет.

В допълнение  овесът съдържа фитохимикали, за които е установено, че свеждат до минимум риска от развитие на рак. Опасностите от заболяване от рак на гърдата, простатата, ендометриума или яйчниците значително намаляват, когато някой яде овес редовно.

Овесът също е отличен източник на важни витамини като биотин, фолиева киселина, тиамин, и витамин Е, както и елементи като желязо и цинк. Тези хранителни вещества и всички други хранителни елементи, намерени в овеса имат възможност да увеличат скоростта на реакция на организма към инфекции и Ви помагат да се излекувате по-бързо в случай на всяка болест.

В действителност не е чудно, че продукт MANNA е на пазара днес. Невероятната смесица от овес и протеин определено може да направи много повече, за някой, който спазва програма за културизъм или фитнес.

Scitec Manna се предлага в две разфасовки:

http://www.fitneshrani.com/manna-12-paketcheta/

http://www.fitneshrani.com/manna-1380gr/

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай