fitneshrani.com

L-Carnitine повишава тестостерона

Открийте ефекта от тази добавка и как тя може да помогне за изграждането на масивни мускули!
Може би един от  най-важните стремежи на всеки културист е  за мега-голяма маса  и способността му  да увеличи  нивото на тестостерона си. Но такава добавка предназначена за ефективно  изграждане на мускули, чрез вкарването на тестостерон директно в мускулните клетки не съществуваше … ..до сега!

L-Carnitine

Докато тестостеронът е един от най-мощните мускулно изграждащи хормони, 98% от всички открити тестостерони в човешкото тяло, наречени обвързан тестостерон, е абсолютно безполезен за растежа на мускулите . Свободният тестостерон е единствената използваема форма на тестостерона за мускулния растеж.

l carn L Carnitine повишава тестостерона

L-Carnitine повишава тестостерона

Въпреки това, само около 2% от тестостерона в нас е свободен тестостерон, така че намирането на начин за засилване на свободното използване на тестостерон, без да се засяга производството на естествения е нищо повече от един пробив. Изследователите знаят, че единственият начин да направите това е чрез увеличаване на андрогенните рецептори в мускулните клетки. Това ги доведе до L-Carnitine.

В разтърсващо, човешко клинично проучване, което беше по-късно публикувано в рецензирано научно списание, изследователи и учени в Университета на Кънектикът  изследвали ефектите на L-Carnitine и  способността му да  подобри използването на  свободения тестостерон  . В 21-дневното човешко клинично проучване, L-Carnitine видно увеличава броя андрогените рецепторите, в сравнение с резултатите, произведени от плацебо групата.

biotech usa l carnitine chrome liquid L Carnitine повишава тестостерона

Biotech течен L-Carnitine

Андрогенните рецептори  влияят на свободния тестостерон и  на синтеза на протеина, така че увеличението в броя на андрогените рецептори на тялото дава възможност за засилено използване на свободния тестостерон в мускулните влакна . Това прави революционни изследванията от Университета на Кънектикът  и толкова важни за културистите.

Ефекта, който оказва L-Carnitine над андрогените рецепторите е от ключово значение за способността му да  подобрява физиологичните способности на организма да усвоява повече свободен тестостерон в мускулните клетки. Насочването на активния тестостерон директно в мускулите ви ще даде възможност на  тялото ви да изгради    мускулите до нива, които преди са били смятани за невъзможни.

Безспорно изследванията на L-Carnitine не спират дотук. В 21-дневното плацебо-контролирано проучване, което беше по-късно публикувано в един от водещите американски физиологичен вестник, твърдят че  L-Carnitine  стимулира регенерацията на мускулната тъкан . Сред други техники за измерване, изследователите са използвали магнитен резонанс (MRI), за да тестват ефектите от 2 грама на ден доза L-Carnitine, достатъчна доза за да увеличи концентрацията на плазма карнитина на група от здрави, трениращи мъже.

Резултатите са поразителни!

L-Carnitine намалява  катаболизма (увреждането на мускулите), редуцира свободните радикали  и свежда до минимум прекъсване на мускулната тъкан, в сравнение с плацебото. С други думи, L-Carnitine оптимизира благоприятна анаболна среда за възстановяване и стимулира мускуления растеж.

Заключение

За сега, други допълнителни убеждения , че L-Carnitine е сред най-важните елементи в  програмата за всеки сериозен бодибилдър биха били излишни. Предоставихме ви твърди, клинични данни, доказващи, че L-Carnitine е мощно, анаболно съединение с мощно мускулно изграждащо въздействие.

Фитнес Храни препоръчва:

Biotech L-carnitine Liquid 70 000

Universal Carnitech

Optimum L-carnitine

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай