fitneshrani.com

Animal Test

Всяка тренировка е изпитание пред което се изправяте. Понякога изпитанието е лесно, понякога трудно, а има  случаи, в които просто не можете да го преодолеете. Как да успявате да тренирате интензивно всеки път, и как да подобрявате всяка тренировка? Ако повишите нивата на тестостерона си, това ще е абсолютно постижимо. На пазара има много добавки които покачват тестостерона, но много от тях не струват, дори са потенциално опасни. Продукт на който можете да се доверите напълно, е Animal Test  на  Universal. Това е най – добрият легален тестостеронен бустер, който можете да намерите!

animal test ad Animal Test

Кликнете на снимката за да купите Animal TEST

Какво да очаквате от приема на Animal Test ?

  • Покачване нивото на свободния тестостерон
  • Допълнителна експлозивна енергия
  • Качване на чиста мускулна маса
  • Максимално добра обработка на тестостерона
  • Без потенциални рискове за здравето

Animal Test  дължи своята слава на уникалните си съставки. Една от тях е Pro Androgen Complex. Той включва в състава си високоефективни билкови екстракти, които  притежават  незаменимата способност да повишават нивата на свободния тестостерон, с помощта на ефективни антиестрогенни формули. Тези формули осигуряват на тялото Ви мощен анаболен ефект, а това означава пълно възстановяване, повече енергия, и чиста мускулна маса. Animal Test съдържа  анти-естрогени, сред които  антиоксиданти като Rans Reservatrol с 3′,5,7-Trihydroxy-4′-methoxyflavone (Hesperetin) и Agaricus Bisporus. Благодарение на тях, тестостерона се обработва по най – добрия начин.

Формулата на Animal Test  включва една наистина впечатляваща съставка – хидротрофичния  агент  Арахидонова киселина (AA). Нейната роля е да повишава чувствителността на андроген рецепторите , в резултат на което  следва усилване на хипертрофията. Арахидоновата  киселина (AA) съдейства за изграждането на  мускулна маса, а също така засилва действието на другите изключително мощни съставки на продукта. Всички тези мощни, но естествени съставки, правят Animal Test  най – предпочитаната стимулираща тестостерона  формула на пазара!

Начин на употреба: Приемайте по един пак всеки ден в продължение на 21 дни. В тренировъчни дни, приемайте пака с предтренировъчното хранене. При прием на Animal Test увеличете дневния калориен прием както и този на протеина.

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай