fitneshrani.com

Animal Flex – ревю

Animal Flex, както и другите продукт от ANIMAL серията е един добър и изчерпателен продукт.

Всяка опаковка на Animal Flex се състои от няколко основни предпазни комплекси:

(1) мощен ставен комплекс, за подпомагане възстановяването на съединителната тъкан;

(2) смазващи съставки за да се помогне на ставата при вдигане на тежки тежести;

(3) комплексна поддръжка, за да се подпомогне възстановяването и намаляване на болката.

(4) незаменима витамино-минерална смес за оптимално здраве на ставите.

animal Flex Animal Flex   ревю

animal Flex

Като ставен “конструктор”, Animal Flex е задвижван от доказани хранителни вещества за реконструкция на стави и хрущяли.  Animal Flex ™ осигурява ставите с основните суровини, като глюкозамин (две форми), МСМ и хондроитин . Тези хранителни вещества, след като се абсорбират, работят бързо и ефективно в помощ за възстановяването на хрущяла.

От “смазваща”  гледна точка, Хиалуроновата киселина,  цетилов миростелат и лененото масло снабдяват тялото с “лубрикант”, необходим за покриване на вашите стави и предпазване от постоянното натоварване от тежките тренировки . Тези мощни съставки карат ставите да работят гладко и безболезнено.

Ако желаете да закупите Animal Flex на най-ниската цена в България, моля кликнете тук.

Когато става въпрос за подкрепа на ставите, Animal Flex, използва мощни натурални билкови екстракти, за да помогне за решаване  на проблема със свободните радикали, вследствие  натоварването в залата и възпалението на ставите. Билки и екстракти като куркума, бозвелия и корен от джинджифил са показали, че помагат за забавянето на про-възпалителните метаболити, което води до силен и продължителен противовъзпалителен ефект. Намаляване на възпалението е от критично значение за запазване на ставите без болка и за защита срещу дегенеративни ставни проблеми, често свързани с годините вдигане на тежки тежести. За разлика от болкоуспокоителни, които само маскират симптомите, съединенията в Animal Flex предлагат реална подкрепа и насърчават в дългосрочен план здравето на ставите.

 Animal Flex включва специализирани витамини и минерални. Тази смес се добавя, за да осигури максимална хранителна подкрепа. Тази витаминна смес  предоставя основни съществени микроелементи, необходими за здравето на ставите. Хранителни вещества като витамините С, Е, цинк, селен и манган са необходими за поддържане на здрави стави. Тези хранителни вещества са гръбнакът за правилното здравето на ставите.

След 2 опаковки от Animal Flex, които приемах всеки ден по 1 пакетче на ден, мога да отсъдя, че продукта напълно отговаря на описанието си. 1 опаковка стига за 44 дни, а облекчението и намаляване на болката в ставите се усеща още на 2рата седмица. При мен проблема беше ужасно голяма болка в лактите, която се появява като правя френско разгъване с над 55 кг в серия. Благодарение на Animal Flex в момента няма и помен от тази болка. Определено съм доволен от ANIMAL серията и специално продукта Animal Flex!

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай