fitneshrani.com

EvoTest от BSN с нов вкус – Череша

EvoTest на  BSN е тестостеронов бустер, доставящ Ви специален  набор от съставки в двойно матрична  патентована смес. По-голямата част от съставките са предназначени да подпомагат поддържането на оптимални нива на тестостерон и редуцирано ниво на естроген в организма Ви. EvoTest се счита за най-продаваната добавка, когато става въпрос за увеличаване на нивото на тестостерон в тялото. Ето защо, продукта   ще бъде най-доброто решение, когато става въпрос за изграждане на мускулите, чрез повишаване на тестостерона.

Какво да очаквате от приема на EvoTest?

  • Естествено повишаване на тестостерона
  • Повече чиста мускулна маса
  • По – бързо и пълноценно възстановяване
  • Увеличаване ефективността на тренировките
  • Повече мускулна мощ и издържливост

Тестостеронът е един от най-анаболните хормони в организма, който е определящ за мускулната сила и качването на мускулна маса. EvoTest съдържа няколко съставки за подпомагане на издръжливостта и намаляване на умората, чрез повишаване на тестостерона в тялото Ви. D-аспарагиновата  киселина  е първата съставка в продукта, която е доказан тестостеронен бустер, способен да повиши нивата на свободния тестостерон, с цели 40%. EvoTest  съдържа и магнезий, който също се смята за естествено средство, повишаващо тестостерона и мускулната сила.

bsn evotest available banner EvoTest от BSN с нов вкус   Череша

Продукта съдържа и други съставки, допринасящи за подобряване на вашите спортни постижения. Това са билката Suma Root , стимулираща  имунната система, хормоналния баланс и мъжествеността;  Cordyceps, използван  в китайската медицина от векове, и даващ  тласък на сексуално желание и мъжката плодовитост; Джинджифил, повишаващ жизнеността и тонуса. Пригответе се да се повишите   размера на мускулите си,и  да отприщите  феноменален  анаболен потенциал, докато се наслаждавате на чудесния  вкус на череша! Всичко това е възможно с  EvoTest!

Начин на употреба: Като хранителна добавка, смесете 1 лъжичка  от продукта с 6 унции  вода, и приемайте  два пъти на ден.

BSN EvoTest с новият вкус Череша може да закупите ексклузивно от магазин Фитнес Храни тук -http://www.fitneshrani.com/bsn-evotest/

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай