fitneshrani.com

Антиоксиданти с Акай Бери

Акай е в цялата ярост от началото на 2000 г., когато беше представен за първи път в Съединените щати. Това “чудно плодче” е било добавено към хиляди сокове, пудри, замразени маса, сладолед, шейкове и хранителни добавки , за да назовем само няколко. Дешифрирането сред всички твърдения и претенции за да стигнем до реалните ползи за здравето е предизвикателство за потребителите. Разбиране на основите на това зрънце може да осигури добра отправна точка при вземането на решението да се включи като част от вашата диета.

acai berry Антиоксиданти с Акай Бери

Какво е Акай Бери?

Акай е роден в тропическите гори на Амазонка в Бразилия. През 2000 г. Бери е била открита от двама гостуващи американци, които след това донесли Бери за Съединените щати. Двамата мъже основали компания, която продава Акай сок и сега се предлага на пазара в цялата страна. Акай прилича на синьо грозде и обикновено е с един и същ размер. Акай има тръпчив вкус и не е със сладък вкус като повечето други плодове.

Съдържание на антиоксиданти в Акай Бери

Здравните ползи от Акай са сходни с тези на други плодове като боровинки, боровинки и малини. Всяка от тях е натоварен с антиоксиданти, които спомагат за защита на клетките от увреждане, които могат да доведат до заболявания като сърдечно-съдови заболявания, диабет и рак. Антиоксидантите поправят щетите, причинени от свободните радикали и по този начин, спомагат за изграждане на силна имунна защита. Акай съдържа витамин А, фибри, калций, желязо, есенциални мастни киселини (омега-9), антоцианини (антиоксидант) и полистероли. Акай попада точно в средата, наред с други плодове по отношение на хранителните качества. Пуликувано проучване през 2008 г., показва, че Акай има повече антиоксиданти, отколкото къпини, боровинки, ягоди, малини, но по-малко антиоксиданти от червеното вино и сок от нар. Изследователите също са доказали, че ние сме в състояние да абсорбираме хранителните вещества, открити в Акай.

acai bery diet natrol Антиоксиданти с Акай Бери

Кликнете на снимката за да купите Acai Berry Diet за отслабване

Твърденията за Акай Бери

Има изключително много твърдения и предписания за употребата на този плод. Някои го употребяват за лечение на алергии, други за значителна загуба на тегло, трети за подобряване на артрит и т.н. Тези твърдения често са измазани по билбордове, в спам имейли, както и по радио, интернет и телевизионни реклами. Имайте предвид, че ако това звучи прекалено хубаво, за да е истина, то вероятно е. Акай имат огромни ползи за здравето, както и други плодове. Това зрънце не е вълшебна пръчица, но със сигурност е мощен антиоксидант, за да го включите в диетата си.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай