fitneshrani.com

Отслабване с Нар

Нарът е вид на плод, събиран от дървета, характерни за Иран.Според MedlinePlus, плодът е бил използван като лечебен метод в древна Гърция и части от Азия. От тогава, нарове са били използвани като лек за различни болести, включително рак и сърдечни заболявания.Освен това, хранителните вещества, свързани с нара се предлагат на пазара от създателите на хранителни добавки, като реалистично решение за загуба на тегло. Въпреки това, има малко доказателства, които показват, че яденето на нарове влияе на загубата на тегло.

sok nar Отслабване с Нар

Хранителните съставки на плодът Нар

Наровете са често изтъквани за тяхното съдържание на антиоксиданти. Антиоксидантите предпазват клетките на организма от свободните радикали. Вашето тяло произвежда свободни радикали, когато е изложено на токсини от околната среда като дим и когато храната се разгражда. Наровете съдържат витамин С, фибри, желязо и витамин Е. И двата витамина С и Е са антиоксиданти. Една порция от 100г или един малък нар, съдържа 68 калории.

Видове нар

Има различни начини, по които нарът може да се използва за загуба на тегло, като част от някои диети. Нарът може да се използва като основна храна в диетата. Тази система за загуба влиза в ефект бързо, като нарове и други плодове са единствените храни, които се приемат. Хора на диета, които не желаят да постят, може вместо това да изберат да ядат нар по време на всяко хранене.

Сок от нар може да се използва и като част от нарова диета. Когато сте на диета, сокът може да се пие между храненията. Алтернативно, можете да пиете сок без да спазвате стриктна диета. Сокът от нар е на разположение в супермаркети, както и магазини за здравословни храни.

Екстракта от нар е съставка в някои добавки за отслабване. Някои диетици ядат плодове и вземат екстракти от нар, за да се максимизира загубата на тегло. Добавки за отслабване, с участието на екстракт от нар често съдържат и други билки и стимуланти, като кофеин, за да помогнат на потребителите да горят повече калории.

Ефикасност

Въпреки, че наровете съдържат здравословни антиоксиданти, MedlinePlus съобщава, че няма достатъчно научни доказателства, за да се считат плодовете ефективен метод за отслабване. Високата калоричност на сока от нар се дължи на съдържанието на захари.

Странични ефекти

Наровете и сока от нар са малко вероятно да предизвика нежелани реакции, освен ако имате алергия към плода. Въпреки това, MedlinePlus предупреждава срещу ядене на корените, тъй като те съдържат следи от отрова. Алергиите от нар са по-чести при хора с други растителни алергии. В Според MedlinePlus алергичните реакции включват затруднено дишане, сърбеж, обрив и хрема. Наровете може да се намесват с някои лекарства и също така понижават кръвното налягане.

natures pomegranate Отслабване с Нар

Кликнете на снимката за да купите Нар капсули

Обобщение

Наровете не са решение за загубата на тегло. Въпреки това, подобно на други плодове, наровете могат да бъдат включени в една здравословна диета, като средство за предотвратяване на продължителни заболявания и поддържане на теглото. За най-голяма полза, трябва да се консумират цели нарове и да се избягват добавките и соковете. Въпреки, че сока от нар съдържа някои антиоксиданти като плода, напитката е много по-калорична.

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай