fitneshrani.com

Аргинин – ефективен за мускулна маса

Аргинина  е аминокиселина, която се смята за есенциална, което означава, че тялото Ви може да я  произвежда. Аргинин, често се използва за облекчение на  сърдечно-съдовите заболявания, тъй като  може да насърчи отпускане  на кръвоносните съдове, което е от полза за различни болестни  състояния на сърцето. В допълнение, л-аргинин  може да бъде от полза  за спортистите.

Повишаване на  мускулната  маса с Аргинин

Аргинин, е молекулярен  градивен  елемент  на протеините, които тялото използва за изграждане и ремонт на мускулите и други тъкани. Ето защо, допълнителния прием на добавки с аргинин, може  да Ви помогне  да качите  повече мускули. Според проучване от юли 2010 г., приема на аргинин, може да увеличи мускулната маса, и едновременно с това да намали  телесните мазнини.

arginine Аргинин   ефективен за мускулна маса

Повишаване нивата на хормона на растежа

Още една полза за спортистите, от приема на аргинин е повишаването  на нивата на хормона на растежа. Растежният хормон, както показва името, насърчава повишаването на  мускулната маса. Според  изследване проведено  през юни 2009 повишените  нива на растежния  хормон, може да помогнат за изгарянето на излишните  мазнини.
Повишаване на  мускулната  сила

В допълнение към насърчаване на хормонални промени, които могат да подобрят спортните  резултатите, някои изследвания показват, че допълнителния прием на аргинин,  може да подобри производителността на тренировката, тъй като има способността да повишава мускулната сила и издържливост.

 

Поддържане на сърдечното здраве

Аминокиселината аргинин,  може да помогне за разширяване на  артериите  и временно намаляване на кръвното налягане при пациенти с високо кръвно налягане и диабет тип 2. Аргинина  може да бъде от полза за хората със застойна сърдечна недостатъчност, но само като съпътстващ основното лечение продукт.

Видове Аргинин може да видите тук http://www.fitneshrani.com/category/hranitelni-dobavki/aminokiselini/arginin-aminokiselini/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай