fitneshrani.com

Tribulus Terrestris – всичко за билката Трибулус

Tribulus Terrestris

tribulus Tribulus Terrestris   всичко за билката Трибулус

tribulus terrestris

1.  Какво е Tribulus Terrestris и откъде произлиза?

Tribulus Terrestris е лозово растение, което расте в умерения и тропически климат в Съединените щати, Мексико, Източна Европа, Индия и Китай 1.
2.  Как действа Tribulus Terrestris и какво показват  научните изследвания ?

Tribulus Terrestris има дълга история  в използването на  традиционата   медицина  и отдавна се използва за лечението на различни заболявания.
Традиционо се  използва за увеличаване на енергийните нива, за облекчаване на депресията,  лечение на импотентност и безплодие при мъжете и жените и тласък на енергията и сила през целия ден.

Поради  дългата си история на употреба ,отличните си постижения в областта на безопасността и неговите известени ползи, спортистите са експериментирали с Tribulus Terrestris за увеличаване на нивата на тестостерона, за  ускоряване на  загубата на мазнини, за подобряване на силата ,за повишаване на издръжливостта,  увеличаване на мускулната маса и  мускулния тонус като цяло.

Смята се, че Tribulus Terrestris поддържа  здрав профила на хормона чрез повишаване  нивата на тестостерона чрез стимулиране на предния дял на хипофизата жлеза.  Тази стимулация  насърчава  производството и секрецията на Лутeнизиращият хормон, който повишава допълнително тестерона.

Tribulus Terrestris съдържа стероидни сапонини, алкалоиди и флавоноиди, но съдържанието на  протодисцини е това,  който се смята за отговорно за  способността му  да увеличи нивата на тестостерон и стимулира   функцията на хормоналния профил.
В допълнение към стимулирането на Лутeнизиращият хормон и евентуално повишаване на нивата на тестостерона, Tribulus Terrestris може да бъде ефективно лечение при мъжка и женска импотентност, както и  при стабилизирането на кръвното налягане  и нивата на холестерола.

Увеличаване на свободения тестостерон чрез секрецията на LH (Лутeнизиращият хормон)  улеснява  притока на кислород и  кръв към половите органи, като по този начин подобрява  функционирането им.

3.  Кои може да се възползва от използването на тази хранителна добавка?

Всички лица, в добро здраве могат да се възползват от използването на Tribulus Terrestris като хранителна добавка.

4.  Какъв трябва да бъде приема?  Има ли някакви странични ефекти?

Следвайте  указанията  на етикета. Дозата варира от 250 мг до 1000 мг на ден.
Трибулус  и извлеченията му може да имат диуретичен ефект и  да бъдат противопоказани с други лекарства  и диуретици!.

Странични ефекти не са установени.


Фитнес Храни препоръчва:

NOW Трибулус Терестрис

Optimum Tribulus

 Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай