fitneshrani.com

Истината за анаболният ефект и левцина

„Използвай анаболи, за да направиш мускули“. Това твърдение  кара много бодибилдъри  да прибягнат до използването  твърди анаболи. В тази статия ще Ви запознаем с някои факти основно анаболите, а също така и с аминокиселината Л-левцин. Ще разберете защо  Л-левцина се смята за един от най- добрите анаболни представители, помагащи на културистите. Всъщност анабола е жизненоважен за изграждане на плътна мускулатура, така че в това отношение всъщност Л- левцин е доста неоценен. А истината е, че тази аминокиселина се издигат над останалите и се смята че тя едно  от най- добрите анаболни средства за културистите.

the pump builds muscle a Истината за анаболният ефект и левцина

Всичко за анаболизма

  Първото, което не се знае, е че анаболизма  настъпва по метаболитен път и води до изграждането на комплекс мускули от най- малки единици. Докато при катаболизма е обратното. За съжаление често не се разбира важността на  това, че след като си започнал, трябва да продължиш да приемаш анаболи всеки ден. Като културисти, трябва да разберете, че можете  да тренирате непрекъснато, но без анаболи затруднявате  изграждането на необходимата мускулатура. Имате  нужда от постоянен прием на анаболи, ако искате  да развиете  раменете или бицепсите си.

Левцин за изграждане на мускули

 Ако имаш желание да разберете какво точно е Л- левцин и как може да Ви помогне като културист, четете! Л- левцин (накратко левцин) е основна аминокиселина, използваща се за изграждане на сила, и е много важна аминокиселина с разклонена верига. Аминокиселините с разклонена верига, стимулирах протеиновия синтез в костната мускулатура, а също така подпомагат освобождаването на инсулин, който насърчава постъпването  на аминокиселини в мускулните  клетки. Тези действия потенциално водят до увеличаване на протеиновия синтез, мускулен разтеж и по- голяма сила.

Левцинът е жизненоважна аминокиселина за всяко ниво от културизма, защото има важен принос за изграждането на цялостната чиста мускулна маса. Дефакто, ефектът на левцина като анаболен сигнализиращ активатор е тестван и доказан от някои световно известни университети. Това обяснява защо левцина се използва като ключова съставка за много водещи анаболни активатори. Той е усилващ анабол, от решаващо значение  за изграждане на мускулната маса.

Орехи, кафяв ориз, типов хляб и месо- всички те съдържат левцин, но съдържащият се левцин в тази храна може да се окаже недостатъчен за истинският културист. Затова е важно да се съчетае с подходяща добавка съдържаща левцин. По този начин се увеличава ефекта от тази важна аминокиселина, и се активират анаболните пътища.

Много видове Левцин хранителни добавки може да откриете тук!

Използвайте  най- добрият

 На пазара днес  има наистина  много и различни анаболни активатори, но кой от тях да използвате? Като културисти не можете да си позволите да разчитате на евтини имитации на анаболни суплементи. Ако започнете  да ограничавате тялото си през деня или нощта, имате  нужда от анаболни активатори, на които можете  да разчитате. Някои подобни  хранителни добавки  се подкрепят от научни познания, а други просто  дават гарантирани резултати.

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай