fitneshrani.com

Билки, които осигуряват енергия и изграждат мускули

Следният списък от билки може да се намери под формата на таблетки или капсули. Не винаги трябва да смесвате Вашите билки с нещо вкусно или с храна. Силно препоръчително е да приемате Вашите билки сутрин. Те Ви осигуряват енергия и изграждане на мускулите.

bilki za muskuli Билки, които осигуряват енергия и изграждат мускули

билки за мускули

Женшен – използва се за усилване на тестостероновите нива в организма Ви, както и дава на тялото естествена издръжливост и естествено дълголетие. Женшенът е на практика природната версия на стероидите. Тази билка идва от корените на растението азиатски женшен. Както бе посочено по-горе, можете да намерите женшен таблетки, за да предоставите на тялото Ви дневната му доза. Ако пиете чай, след това можете да отидете в местния магазин и да намерите женшен чай.

Фо-ти – Какво е Фо-ти? Фо-ти е китайско растение, което е подобно на женшена. То повишава издръжливостта и дълголетието, както и помага с изграждането на мускулите. Разликата между женшена и Фo-ти е, че жен-шена е много по-лесен за набавяне, особено ако не обичате да поръчвате стоки онлайн.
Изолевцин – е много важен за изграждането на мускулите. Той създава протеин в тялото Ви и е от съществено значение за изграждането на мускулна маса. Храните, които съдържат изолевцин са: яйчен белтък, соево мляко, пуешки гърди, агнешко, пилешко, риба тон и извара. Това е протеинов шейк.

Лют червен пипер – стимулира кръвта да циркулира с по-бързо темпо. Не само, че лютият червен пипер ще Ви помогне за изграждане на мускулите, но също така той помага за предотвратяване на сърдечно-съдовите заболявания. Можете да натриете малко от него по птицата, която ще сготвите или да поръсите разумно количество от него над месо, нишесте или зеленчуци.

Овес – Овесът изгражда силна мускулатура и намалява апетита. Само защото една храна има овес в нея, това не означава, че тя ще помогне за изграждане на мускулите. Храните като овесената каша ще са Ви полезни, но храните като бисквитките с овесена каша – не. Стойте далеч от инстантната овесена каша, тъй като тя не предоставя възможно най-много хранителни вещества, както стандартната овесена каша. Инстантната овесена каша, която е приготвена в микровълнова печка не е толкова полезна за Вашето тяло, защото микровълновата печка всъщност премахва повечето хранителни вещества от нея. Ако не сте фен на овесената каша, то тогава я хапнете с мед или в комбинация с любимата Ви зърнена закуска. Не е нужно да пълните тялото Ви с вредни химикали за изграждане на мускули. Земята е пълна с отлични хранителни вещества, които са навсякъде около Вас.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 гласувания, средно: 3,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай