fitneshrani.com

Най-добрите мултивитамини за спортисти

За един спортист, постигането на пикова ефективност е въпрос на други фактори, различни от кондицията и тренировките. Правилното хранене е друга важна част от постигането на целите, но понякога само храната не осигурява всички хранителни вещества, от които един спортист се нуждае. Можете да помислите за допълване на диетата си с мултивитамини.

multivitamini Най добрите мултивитамини за спортисти

Saturn One Source Vitamin & Mineral Pack

Често, за да получи точното количество витамини и минерали, от които един спортист се нуждае в диетата си, той ежедневно трябва да приема голямо разнообразие от хапчета и таблетки. Това е така, защото най-важните вещества не могат да се съберат само в 1 таблетка. Създателите на One Source Vitamin & Mineral Pak се направили опит за борба с този проблем, чрез направата на тези мултивитамини. Състои се от над 35 основни витамини и минерали под формата на таблетки. Приемането на 1 пакетче веднъж дневно осигурява бързо и лесно посрещане на нуждите от увеличения прием на мултивитамини, който е от решаващо значение за един спортист.

saturn Най добрите мултивитамини за спортисти

Satrun One-Source Vitamin & Mineral Pack

NOW Foods ADAM

Много витамини и минерали, на пазара може да съдържат пълен списък от помощни вещества, използвани за да „надуят“ продукта, или допълнителни количества на съставките, които са ненужни. NOW Foods ADAM има за цел да не се използва тази тактика и вместо това включва само тези витамини и минерали, от които един спортист се нуждае при силова тренировка. Той съдържа много важни витамини и минерали, включително цинк, гинко билоба и др. Тази добавка е предназначена за ползване само от мъже.

 Най добрите мултивитамини за спортисти

NOW Foods ADAM са се доказали като едни от най-добрите витамини за мъже

Universal Animal Pak

Universal Animal Pak е най-важният избор на спортистите, още от началото на 80-те години, а и все още е любимият избор на мултивитамините на мнозина. Дневната доза се състои от пакет, съдържащ единадесет хапчета, който се приема веднъж или два пъти дневно. Хапчетата в тази добавка са на витамини, минерали, антиоксиданти и аминокиселини. Universal Animal Pak е с една стъпка напред в сравнение с повечето други марки, защото и съдържа есенциални мазнини, които са ефективни в метаболитния процес и храносмилателни ензими, които помагат за разбиването на храната и така по-лесно се абсорбират хранителните вещества.

Orange Triad

Създателите на Orange Triad se опитват да отговорят на множеството въпроси, които един спортист може да си зададе, включително и отслабена имунна система, ставни болки и храносмилателни проблеми. Когато един спортист тренира, отслабената имунна система може да доведе до дълги периоди на възстановяване на мускулите, сухожилията и ставните връзки. Приема на Orange Triad се съсоти от три таблетки, два пъти на ден. Controlled Labs, производител на този продукт, препоръчва на потребителите да пият по 2-4 литра вода дневно с тази добавка.

.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай