fitneshrani.com

Мултивитамини и витамини – подценяваната хранителна добавка!

vitamini 150x150 Мултивитамини и витамини   подценяваната хранителна добавка!

витамини и мултивитамини

Защо трябва да приемаме мултивитамини?

Вашето тяло има нужда от много широк спектър нутриенти ежедневно. Когато един от тези нутриенти липсва, това може да се отрази неблагоприятно върху вашето оптимално развитие.Мултивитамините подкрепят вашите тренировъчни и фитнес цели чрез снабдяване на тялото ви с всички вещества, от които се нуждаете за да ставате по-силни и по-мускулести.

Колко често трябва да приемаме мултивитамини?
Мултивитамините са създадени за да се приемат всеки ден. Повечето хора приемат техните витамини сутрин и веднага след тренировка. В нетренировъчни дни приемайте витамини само сутрин.

Кои витамини са правилните за мен?
За всеки има подходящ вид мултивитамини, в зависимост от пола,годините,развитиетo и целитe.

Много хора подценяват важността на витамините.. Те смятат, че тъй като не можете да качите 10 килограма мускули от тях, то тогава е безполезно да ги приемате. Но тук има нещо много важно.
Ако тялото ви е с дефицит от само един от основните витамини и минерали, то тогава процесът на хиляди химични и ензимни процеси в тялото ви може да бъде нарушен. Всеки витамин и минерал отговаря за хиляди биохимични реакции, включително образуването на хормоните. Накратко казано? Ако не използвате добри мултивитамини и минерални формули никога няма да достигнете  своят най-голям потенциал
Ако сте хардкор насочени и търсите най-доброто,  ето ви един продукт, който издухва отвсякъде Animal Pak . Мултивамините Scitec MONSTER 100 са най-зверската и най-пълната мулти-витаминна-минерална-ензимна-аминокиселинна формула създавана някога. Само за истински спортисти!

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай