fitneshrani.com

Продукт за стави и сухожилия

Ако водите активен начин на живот, Вие неминуемо натоварвате вашите стави. Те всъщност са доста сложен механизъм, и както всяка друга част от вашето тяло, ставите също се нуждаят от грижа и подхранване. Продукт за стави, може да Ви осигури тази грижа. С помощта на този продукт, Вие ще защитите ставите и хрущялите си, предпазвайки ги от дегенеративни процеси и заболявания. Продукта комбинира действието на глюкозамин, хондроитин сулфат и хиалуронова киселина.

produkt za stavi Продукт за стави и сухожилия

Продукт за стави е разработен специално за подпомагане на трите основни структури и функции в областта на ставите:

  • Поддържане стуктурата и функциите на ставите, чрез осигуряване на здравина и еластичност на ставната тъкан
  • Поддържане на здрава субхондрална кост, коато е много важен компонент за здрави стави
  • Подпомагане на мемранните функции на синовиалната течност, която осигурява смазване на ставите и хрущялите, за безболезнено движение

Глюкозаминът е естествена съставка на  хрущялната   тъкан, която изпълнява изключително важна роля при изграждането на хрущялите. Глюкозамина действа като уплътнител на ставните връзки, а също така  намалява  загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности. Благодарение на тази си способност, глюкозамина  намалява отока, възпаленията и болката в ставите при остеоартрози. Според различни изследвания  хондроитинът спомага за бързото  зарастване  на костите при различни фрактури, а също така и  за пълноценното  възстановяване на ставите при остеоартрит.

Хондроитинът е една също  жизненоважна  съставка  на съединителната тъкан, като неговата  и  основна задача е, да  изгражда  и поддържа  хрущяла. Хондроитина спомага за нормалната функция на хрущялите, съдействайки  на тъканта да се запази здрава и еластична, което е  необходимо  за пълното и свободно движение. Продукт за стави, съдържа и  хиалуронова  киселина, която  е важен компонент на ставния хрущял и синовиалната течност. Тъкмо тя предпазва ставния хрущял и синовиалната мембрана от поражения. Хиалуроновата киселина играе съществена роля, за поддържане  здравето на  ставите.

Много видове продукти за стави може да разгледате тук - http://www.fitneshrani.com/category/hranitelni-dobavki/zdrave-i-tonus/za-stavi-i-suhozhiliya/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай