fitneshrani.com

MSM за стави

Опорно – двигателния апарат е движещата “машина“ на вашето тяло. Ето защо, грижата за него не бива да се подценява. Ако сте подложени на стрес и водите активен начин на живот, и особено ако спортувате, то трябва да знаете, че костите и ставите Ви са заплашени от ранно износване. MSM е продукт, който ще осигури на костно – ставната Ви система необходимите грижи, за да можете да се радвате на живота, и да сте винаги във форма. Продукта съдържа MСM – Метилсулфонилметан – един от най – богатите източници на сяра.

msm stavi MSM за стави

Какви са ползите от приема на MSM ?

  • Поддържа и подхранва ставите
  • Облекчава ставни болки и възпаления
  • Възвръща подвижността на ставите
  • Ефективен продукт срещу артрит и други ставни заболявания

Близо половината от общото количество сяра в организма е концентрирано в мускулите, кожата и костите.Ето защо, най – честата употреба на МСМ като хранителна добавка е за облекчаване на болката и възпалението. Метилсулфонилметана е вещество, което влиза  в състава на хрущялната тъкан, спомагайки за  нейното пълноценно изграждане. МСМ засилва значително  кръвоптока, като  по този начин подобрява работата на мускулите и сухожилията. Това от своя страна спомага за подвижността на ставите и укрепването на  ставните връзки. МСМ също така  стимулира производството на ставна течност, за да бъде сведен до минимум риска от възпаления на ставите и травматичните болки.

Как точно  МСМ  облекчава  болките и възпалението? Когато клетките на твърдата съединителна тъкан се подуят и възпалят, това причинява  натиск и болка.  МСМ има свойството   да възстановява еластичността и пропускливостта на клетъчните стени. Така течностите преминават по – лесно през тях, което спомага за изравняване на натиска и намаляване или премахване  на източника на болката. Освен като средство за лечение на ставни заболявания, продукта MSM  поддържа здрава коса, кожа и нокти.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземете две капсули три пъти на ден с вода.

MSM най-изгодно може да закупите от тук - http://www.fitneshrani.com/haya-msm-500-mg-180-kapsuli/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай