fitneshrani.com

Activate Xtreme

Искате ли да качите мускулна маса, да повишите силата и издържливостта си? Естествено че да! Всеки бодибилдър ляга и става с тази мисъл. Хормона тестостерон е един ат най – важните фактори за постигането на тези цели. Колкото повече от него имате в тялото си, толкова по – добре. Пазара е залят с добавки, които обещават повишаване на нивата на тестостерон, но малко от тях наистина действат. Наскоро се появи суплемента  Activate Xtreme на Driven Sports, който обещава да се превърне в истински хит сред тестостерон бустерите. Ако търсите такъв вид добавка, сега е момента да изпробвате Activate Xtreme!

activate xtreme Activate Xtreme

Кликнете на снимката за да купите Activate Xtreme на ТОП цена!

Какво да очаквате от Activate Xtreme?

  • Покачване на мускулната маса
  • Редуциране на излишните мазнини
  • Повишаване нивата на свободния тестостерон
  • Ефективен контрол върху нивата на естрогена
  • Повишаване на либидото

Основната съставка на Activate Xtreme е сместа Divanil (екстракт от коприва, Stinging Nettle Root). Тази изследвана съставка, доказано повишава нивата на свободния тестостерон, и ги поддържа високи. И не само това –  Divanil увеличава  производство на NO, което Ви осигурява мускулно напомпване, повече сила и безкрайна издържливост. Следваща съставка във формулата на Activate Xtreme  е Icarin. Този компонент увеличава  чувствителността на Лайдиговите клетки в тестисите към лутенизиращия хормон на хипофизата. По – просто казано, спомага за повишаване нивото на  общия произвеждан тестостерон.

Activate Xtreme съдържа още Basella Alba, който прилича  по състав на спанака. Неговата роля е да повишава естественото  производство на тестостерон, а също така притежава  потенциални анаболни ефекти. В продукта присъства и съставката Phytocemical Indole-3-Carbinol, със задача да поддържа баланс между тестостерона и естрогена, противодействайки на отрицателните ефекти на последния. Activate Xtreme е истинска революция сред продуктите за повишаване на тестостерона. И за да бъде още по – специален, продукта използва технология за удължено освобождаване на съставките в капсулите, за да поддържа своето действие през целия ден.

Начин на употреба: Взимайте две капсули, два до три пъти дневно. За най – добри резултати използвай от 4 до 8 седмици. Не използвайте повече от 8 седмици.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай