fitneshrani.com

Добавки за сила и мускулна маса за месец Ноември

Спретнах скромно стакче от добавки за мускулна маса и сила за месец Ноември и Декември. Реших до края на годината да кача леко маса, колко точно не съм си поставял като цел, ще се постарая да е максимално чиста, но в крайна сметка каквото излезе. Не спазвам стриктна диета.

Относно избора ми на добавки за мускулна маса : не съм пил креатин от няколко месеца, а специално креатин монохидрат не съм пил от….4-5 години. Реших да дам шанс отново на най-доказаната форма креатин, да видим какво ще се получи.
Друго ново за мен и добавянето на въглехидрати след тренировка. Досега пиех само BCAA, аминокиселини и протеин. Спрях се на Glyco-maize на Optimum Nutrition, тъй като това са най-яките въглехидрати, които могат да се намерят на пазара. За по-незапознатите – царевичната скорбяла (GlycoMaize) е в пъти по-добра от малтодекстрина, глюкозата и другите въглехидрати. Ще използвам въглехидрати 20 гр ПО време на тренировка заедно с IntrAbolic смесени, и след тренировка 40 гр с дозата протеин и креатин. Целта – запълване на гликогена и по-добро усвояване на останалите добавки.

dobavki za masa 1024x768 Добавки за сила и мускулна маса за месец Ноември

Зареждащата фаза от креатин монохидрата, която правя е 7 дни по 20 гр дневно, след това ще карам по 10 гр на ден до края на опаковката,общо към 50 дни цикъл.

Бета-Аланина свърши, затова отварям нова опаковка IntraXcell – много съм доволен от тази добавка, за мен е най-качественият бета-аланин на пазара, силата и издръжливостта растат с всяка седмица.

Добавките за мускулна маса и сила за месец ноември са :

Трибулус Терестрис Optimum
витамини ISS Super Vitamin Pak
Glycomaize Optimum
IntrAbolic
IntraXcell
Yohimbe bark
Microcreatine Interactive
BCAA 6400 Scitec
протеин Syngex
Amino Energy Optimum
рибено масло немско
ZMA Scitec
Витамин C

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

един коментар

  1. денко /

    Само протеина е….. бе като качество добър ама много сладък бре (VPX) :)
    Иначе чудесен стак :w00t:

Коментирай