fitneshrani.com

Екстракт от зелено кафе за отслабване

На пазара за хранителни добавки, непрекъснато се появяват нови  продукти, превръщат се във фурор, а след това залязват и никой не говори повече за тях. Истината е, че доказано ефективния начин за отслабване е, чрез диета и упражнения, но няма нищо лошо този процес да бъде подпомогнат с подходяща хранителна добавка. Напоследък “звездата“ сред продуктите за отслабване е екстракта от зелено кафе. Неговата популярност драстично се повиши, след като бе посочен от известния доктор Оз, за най – доброто средство, елиминиращо излишните мазнини.

Green Coffee Екстракт от зелено кафе за отслабване

Какво представлява екстракта от зелено кафе?

 Зърната от зелено кафе, от които се извлича и екстракта, са просто зърна, които не са печени.  Вие вероятно вече сте се питали,  защо пиенето на кафе сутрин не помага за  свалянето на излишните килограми, а за екстракта от зелено кафе се твърди че помага?  Зърната зелено кафе  съдържат хлорогенна киселина -  съединение, което е  мощен антиоксидант и много повече,  който се съдържа в суровите зърна  кафе, боб. Когато обаче  зърна се пекат над 475 градуса по Фаренхайт,  хлорогеновата  киселина напълно изчезва. Хлорогеновата киселина  забавя освобождаването на глюкоза в тялото след хранене, като по този начин насърчава загубата  на тегло. Тази  активна съставка, помага на тялото Ви  да изгаря мазнините по-бързо.

Как действа зеленото кафе?

 Процесът започва още с първия прием  на екстракта от зелено кафе. Апетита чувствително намалява, а тялото Ви обработва мазнините значително по – бързо. Един от големите проблеми на хората с наднормено тегло е, че техния метаболизъм е много   по-бавен от този на хората с нормално тегло. В резултат на това, тялото не може да изхвърля мазнините  и те се натрупват. Но с помощта на екстракта от зелено кафе, метаболизма наистина се променя! Хлорогеновата киселина която вече споменахме, стимулира метаболизма, благодарение на което свалянето на излишните килограми вече не е проблем.

Има ли доказателства?

 Да, има! В проведено изследване  участвали група жени, които трябвало да вземат  по няколко зърна зелено кафе ежедневно. След приключване  на експеримента било установено, че тяхното тегло било с 10% по-малко, от колкото в началото на експеримента. В друго изследване пък взели участие  участвали 16 момичета между 22 и 26 години. Те  приемали екстракт от зелено кафе  в продължение на 22 седмици. Резултатът бил, че жените смъкнали  средно по 8 килограма за тези  22 седмици. Специалистите смятат, че приемът на екстракт от зелено кафе, в комбинация със здравословна диета с ниско съдържание на мазнини, може да помогне  за бързото и ефикасно  отслабване.

ekstrakt ot zeleno kafe Екстракт от зелено кафе за отслабване

Кликнете на снимката за да купите ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНО КАФЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Други ползи от екстракта от зелено кафе

Зелените, неизпечени, зърна кафе имат и други полезни качества, освен изгарянето на излишните мазнини. Те съдържат полифеноли, които притежават  2 пъти по-силен антиоксидантен ефект от зеления чай и екстракта от гроздови семки. Това прави екстракта от зелено кафе изключително мощен антиоксидант, елиминиращ  действието на свободните радикали и спомагащ за  запазването на младостта на клетъчно ниво в организма. Приемът на екстракт от зелен чай, дори под формата на хранителна добавка, има ободряващ ефект, повишава физическите ни възможности, помага за намаляване на умората, като същевременно стимулира ума и подобрява вашата концентрация.

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай