fitneshrani.com

Изградете Вашето перфектно тяло в 3 стъпки

1. Вие не можете да отслабнете без упражнения.

Този мит пречи на процеса на обучение за това как да се изгради перфектното тяло при много хора, които са се забили в тази идея. Аз съм тук, за да Ви кажа, че можете да отслабнете, без да правите упражнения десет от десет пъти. Единственият научно доказан начин за намаляване на теглото е калории вътре срещу калории вън, което означава, че трябва да консумирате по-малко калории, отколкото сумата, която горите. Най-лесният начин да се постигне това е чрез диетично ограничаване. Проблемът с опитите да тренирате по своя път към загуба на тегло е, че той идва с други променливи, които могат да възпрепятстват усилията Ви за постигане на дефицит на калории: ядете повече, защото сте уморени след тренировка, надценявате калориите, които изгаряте по време на тренировка и затова приемате, че можете да ядете повече, почивате си повече през целия ден, и т.н. Не ме разбирайте погрешно, аз не казвам, че не трябва да се упражнявате, просто казвам, че не е точно да се твърди, че лице, което не тренира няма да загуби тегло.

perfect body Изградете Вашето перфектно тяло в 3 стъпки

2. Повишеният метаболизъм е необходим за загуба на тегло.

Думата “метаболизъм” се подмята много често в индустрията за здраве и фитнес. Обърнете внимание на това, което ще Ви кажа, защото този факт ще Ви спести много време и пари: няма нищо, което наистина можете да направите, за да увеличите Вашия метаболизъм. Метаболизмът си е като цяло определен от Вашите вътрешни органи (те съставляват около 85% от вашия метаболизъм). Някои ще кажат, че това твърдение не е вярно, защото можете предполагаемо да  увеличите Вашия метаболизъм чрез развитие на мускулите Ви. Истината е, че това ще допринесе само за няколко изгорени калории на килограм за допълнителната Ви мускулната маса на ден; незначително количество. Ако искате да видите значително увеличение на размера на калории, които изгаряте, ще трябва да добавите едно нереалистично количество мускулна маса, което обезсмисля стремежа Ви за тренировка с цел изграждане на перфектното тяло, нали така? Затова, ако видите един продукт, който твърди, че “увеличава” на метаболизма Ви, бъдете внимателни. Спестете си парите, пренебрегвайки тези твърдения.

3. Загубата на телесните мазнини и увеличаване на мускулната маса ще Ви доведе до Вашата идеална телесна форма.

Това е само частично точно. Тези два фактора са необходими, за да се изгради перфектно тяло, но те не могат да се правят безразборно. Ако това беше правилното изявление, тогава къде щеше да бъде границата? Къде щеше да  е чертата след която загубата на мазнини и натрупването на мускулна ще започнат да се считат за прекалени и непривлекателни? Ключът тук е покачване на мускулна маса и загуба на мазнини на правилните места и в точното количество. Трябва да бъдете по-конкретни, когато става въпрос за получаване на формата, която искате.

Така, че ето го! Ако си спомняте тези прости факти, ще си спестите много време, пари и стрес, докато работите за Вашата идеална форма.

Хранителни добавки на най-добрите цени може да разгледате тук

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай