fitneshrani.com

Triazole

Естрогенът е женски полов хормон, който може да се превърне в кошмар за бодибилдърите! Тъй като е  причина за състоянието гинекомастия,  спортистите   се опитват да намалят колкото е възможно повече неговите нива. Проблемът обаче е, че някои естроген-блокери и ароматазни инхибитори просто унищожават  естрогена,  или ограничават и намаляват действието на тестостерона, причинявайки драстичен спад в мъжкото либидо.Както с повечето неща в човешкото тяло, хормоните  трябва да се поддържат  в равновесие,особено пък ако сте бодибилдър. Тук на помощ идва суплемента Triazole на Driven Sports

triazole ad Triazole

Кликнете на снимката за да купите Triazole на ТОП цена!

Какво да очаквате от Triazole на Driven Sports?

  • Отличен тестостеронен бустер
  • Ефективен естрогенен блокер
  •  Балансиране на  системата HPTA (хипоталамус – хипофиза – тестиси)
  • Естествена формула
  • Мускулен растеж и повече сила
  • Поддържане на либидото

Формулата на Triazole включва иновативния натурален ароматазен  естроген инхибитор pZole, който e открит в храстовидното растение Brassaiopsis glomerulata. Продукта доставя  също и САРЕ – изцяло натурален SERM (селективен модулатор на естрогеновите рецептори), съдържащи се в екстракта  от пчелен прополис. Той има способността да измества естрогена от естрогеновите рецептори, а също така намалява количеството на активните от тях! Формулата на Triazole  е обогатена  с екстракт от растението Prunella vulgaris, имащо силни  анти-естрогенни свойства. Суплемента съдържа и Маса екстракт, в съотношение 20:1, което е възможно най – ефективното. Маса е растение адаптоген, което укрепва имунната система и подсилва либидото.

Във формулата на Triazole присъства и  куркуминът, който има  антиоксидантни  и противовъзпалителни свойства,  антикатаболно  и  дори противотуморно действие.  Тестостероновата поддръжка в този продукт  е допълнително подсилена, чрез добавянето на цинков аспартат, който стимулира тестисите да произвеждат тестостерон. Triazole наистина действа, и е доказано че може да повиши нивата на свободният тестостерон  средно със 146%, а едновременно с това да понижи естрогена средно  с 45%. Това е перфектен баланс, който позволява контрол над естрогена без да бъде унищожаван и без нежелани странични реакции.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте 3-4 капсули дневно, разделени на две отделни дози. Не приемайте повече от 6 капсули дневно! За най-добри резултати използвайте продукта 4-8 седмици. Не употребявайте този продукт повече от 8 седмици без прекъсване!

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай