fitneshrani.com

Фаза – оформяне

Стакът за мускулна маса свърши преди около седмица.
Нямах време да попълвам редовно блога, а и все още нямам никакво време, а имам огромно желание за блога и доста идеи по цялостният му облик и съдържание.

Резултата от 70 дневният цикъл е следния:

  • + 3 кг – доста чисти
  • подобряване на обема в гърдите,рамената и ръцете
  • талията остана същата
  • силата са повиши много – на някои упражнения с 20%!


Като цяло съм доволен от постигнатото, като изключим факта, че продуктите на Muscle Meds – Hexaghen и Methyl ARimatest са с 2 думи – ПЪЛЕН боклук!
Много хора ме питаха за тях и на всеки му казвам едно – не ги взимайте. Единственото, което се усеща от Hexaghen e по-голяма твърдост на мускула и дълбок сън. Methyl Arimatest – като типичен тестостеронов бустер трябваше да повиши либидото,силата,alpha male feeling – нищо такова не се случи тук.
Накратко – не вярвайте на търговци, които искат да ви пробутат най-скъпите продукти с гръмки заглавия , а питайте човек, който е ползвал почите всичко на пазара smile Фаза   оформяне За консултации тук

От 1 седмица съм орязал драстично въглехидратите – просто нямам нужда от тях. Днес направих страхотна тренировка, като от 1 седмица карам на 50-100 гр въглехидрати.
Протеин на прах не пия smile Фаза   оформяне В момента си набавям белтъчините изключително от храната и ще бъде така, докато аз реша.

Добавките, които приемам в момента са следните:

1. IntrAbolic

2. PreSurge Unleashed

3. Кре алкалин - Scitec Mega Kre Alkalyn

Какви са целите ми в момента?

Както заглавието на статията подсказва – започнах да чистя и да оформям плавно. Целта ми не е драстично смъкване на килограми, а плавно и постепенно понижаване на процента мазнини, като мускулната маса се запази, а защо не и да качим малко мускул с правилно хранене и правилните хранителни добавки

Теглото ми към дата 15ти Декември е 89 кг.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

един коментар

  1. JustMe /

    Снимки преди/след няма ли да има? :Р

Коментирай