fitneshrani.com

CGT-10

Какво е CGT-10 ?

CGT-10 е доста популярна хранителна добавка, тъй като комбинира няколко от най-доказаните и работещи съставки, а именно – креатин, глутамин, таурин. Основната цел на CGT-10 е да спомогне за по-добро възстановяване след тренировка, от което естествено произлиза и повече мускулна маса. Тауринът има свойство подобно на креатин монохидрата – да уголемява мускулната клетка, което ще доведе  до по-обемни и “напомпани” мускули по време на приема.

cgt 10 CGT 10

Кликнете на снимката за да купите CGT-10 на най-добрата цена

Съставки в CGT-10

CGT-10 съдържа по 5 грама на инулин и креатин, както и 3 грама от  Л-Глутамин и 2 грама таурин в една порция. Инулинът е вид захар, която осигурява разтворими фибри, и креатинът е аминокиселина, градивен елемент на протеина. Глутамин е аминокиселина, но също е основен механизъм на азот транспорт за тялото и снабдява клетките с енергия. Тауринът е аминокиселина, от съществено значение за нормалното развитие, която регулира нивото на вода и минерални соли в кръвта. CGT-10 се произвежда от една от водещите марки в бранша за хранителни добавки, а именно – Optimum Nutrition.

Добре е когато се прави прием на CGT-10 да се прави цикъл от две опаковки, тъй като една опаковка съдържа едва 30 дози, които приемани правилно стигат за едва 15-20 дни. Относно приема – всички клиенти на Фитнес Храни получават безплатна консултация.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 гласувания, средно: 4,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай