fitneshrani.com

Кои хранителни добавки работят наистина?

Как да повишим силата си? Как да се чувстваме все по-силни с всяка тренировка?

Искате ли да отивате на тренировка с желание да счупите железата и да сте убедени, че ДНЕС ще е денят в който ще подобрите рекордите си?

Искате ли да усещате мускулите си твърди като камък, да усещате прилив на енергия, концентрация и да знаете, че ДНЕС ще направите наи-добрата фитнес тренировка в живота ви?
Искате ли да знаете как да направите това?

Отговорът не се крие в така широко лансираните “хранителни диети за маса”.

Отговорът се крие в

1. Правилното възстановяване

2.  Да използваме НАЙ-добрите хранителни добавки

Толкова лесно и просто е

Причината да напиша това е, днешната тренировка, в която надминах себе си.

Днес беше нечовешко. Толкова щастлив и задоволен от себе си, не съм бил от много време. Без никаква видима причина, от 2 седмици ставам все по-силен, оформям тялото си, повишавам обема, докато изгарям мазнините. Звучи невъзможно за повечето, които четат това – но това въобще не е така.

В момента на тегло 89 кг, аз съм ПО-СИЛЕН от миналата година, когато тежах 98 кг в края на цикъла ми за мускулна маса!

Аз не робувам на диетите, измислен от знайни и незнайни фитнес консултанти.

Познавам добре тялото си и знам кое работи при мен.

Нямам нужда от диета за мускулна маса включваща огромно количество въглехидрати, които ще ме направят дебел, ленив и подпухнал.

Храня се 4-5 пъти на ден, ям каквото искам, като гледам да наблям на месото и животинските мазнини, не се лишавам от нищо – включително сладки работи, когато ми се прияде.

И съм щастлив! Нямам да не съм щастлив, като знам че съм на правилният път и това лято ще достигна най-добрата форма в живота ми и всичко ще бъде много по-лесно от всякога досега.

Аз използвам най-добрите хранителни добавки, защото опитът ми досега с над 14 000 лв до момента инвестирани в тялото ми ,  говори сам за себе си . Благодарение на опитът ми с всички най-известни и шумно рекламирани хранителни добавки, аз знам кое работи и кое не.

Мисля, че имам добро доказателство за знанията и опитът ми, и това е промяната ми за 3 години

Писнало ми е да гледам как онлайн магазини за хранителни добавки,  зад които се крият абсолютно некометентни лица, гонещи единствено печалбата, предлагат на начинаещите възможно най-скъпите хранителни добавки, от който трениращите няма да усетят нищо освен изпразненият си джоб. Същите тези лица, ви предлагат хранителни добавки за които те не знаят как работят, защото никога не са влизали в залата.

80% от фитнес конслутантите в онлайн магазните, са всъщност 60 килограмови момченца скрити зад виртуалните си никове, водени единствено от стремежа си за материална облага и без никакъв практически опит.

Ако не искате да си давате парите напразно и искате да знаете за кои ПРОТЕИНИ, кои ГЕЙНЪРИ, кои АЗОТНИ БУСТЕРИ, кои КРЕАТИНОВИ МАТРИЦИ ще ви дадат ИСТИНСКИ РЕЗУЛТАТИ, потърсете ме за консултация и аз ще ви предложа продукти, които РАБОТЯТ. Защото аз съм спортист и искам моите клиенти и приятели да получат същите резултати, които аз съм получил и получавм да получавам.

80% от Хранителните добавки на пазара НЕ РАБОТЯТ така както трябва. Повечето марки разчитат единствено на гръмки обещания, много реклама, екзотични съставки – тотално НЕРАБОТЕЩИ продукти, които струват стотици левове и ще ви донесат единствено плацебо ефект.  Престанете да пазарувате от анонимни лица, които ще ви излъжат само и само да ви вземат парите за “най-новият и як продукт”, от който ще останете крайно разочарован.

Който иска да качи мускулна маса, да стане силен и да постигне фитнес тялото, което иска – нека да ме потърси за консултация.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

5 коментара

 1. Австрийския дъб /

  Какво стана със списъка с използваните от теб добавки?Публикувай го,напиши статия по въпроса.

 2. Александър Маринов /

  Това заповед ли е? :)
  Списъка е готов отдавна. Тези дни го пускам.

 3. InTel /

  Какво мислиш за креалкалина на olimp и trec?

 4. InTel /

  Също така забравих да попитам казват да се взима 2 преди и 2 след трен но не е ли по-добре 1 сутрин 2 преди трен и 1 след това? Дали по 2 капсули на веднъж се усвоява?

 5. Александър Маринов /

  Olimp и Trec – за мен не са качествени марки. И двете марки са Полски.
  Относно дозата кре-алкалин, зависи за коя марка говориш, и колко мг кре алкалин имаш във капсула. Моят кре алкалин е на Scitec и има 1200мг в 1 капсула http://www.fitneshrani.com/mega-kre-alkalyn-80-kapsuli/. Приемам го 2 капсули преди и 2 капсули веднага след тренировка.

Коментирай