fitneshrani.com

Лечение на хронична умора

Средства за защита при хронична умора

Хронична умора предизвиква силна умора, която може да направи изпълнението на ежедневните дейности да изглеждат невъзможни. Хроничната умора може да възникне след заболяване или след период на голям стрес, но може да настъпи и без очевидна причина. Лечението се състои в лечение на основната причина, ако е приложима, както и лечение на симптомите.

umora Лечение на хронична умора

Достатъчно сън

Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията, основният симптом на хроничната умора е, проблем със съня. Когнитивна дисфункция обикновено се появява, и само достатъчно сън може да подобри паметта и концентрацията.

Намаляване на стреса

Хроничната умора може да бъде лекувана чрез разработване на план за избягване или ограничаване на напрежението и емоционалния стрес. Дълбокото дишане, техниките за релаксация, масаж, разтягане и йога значително намаляват стреса.Тревожността се намалява и чувстовото на безпокойство изчезва.

Упражняване

Упражняването редовно, често подобрява симптомите на хроничната умора. Заболелите не трябва да прекаляват с физическите дейности, защото твърде много дейности могат да влошат умората.

Консултиране

Центровете за контрол и превенция на заболяванията препоръчват консултация с обучен специалист за помощ. Всеки лекар, би ви препоръчал методи, за да се справите с проблеми, които често съпътстват хронична умора.

Защита срещу умората

allmax r ala Лечение на хронична умора

Кликнете на снимката за да купите мощен антиоксидант

За да сте сигурни, че правите всичко възможно да се предпазите от хронична умора, използвайте мултивитамини, антиоксиданти и минерали всеки ден.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай