fitneshrani.com

GABA

Всеки има нужда от релаксация и спокоен здрав сън, за да може да е жизнен и здрав. Понякога обаче, настъпват нарушения в съня, които могат да предизвикат дори здравословни проблеми. Представяме Ви продукта GABA, който ще Ви помогне да се отпуснете, ще облекчи вашата напрегнатост и ще стимулира ефективната Ви релаксация.Продукта  ще Ви достави важната неесенциална аминокиселина   GABA (Gamma-Aminobutyric Acid). GABA е най-важният и изобилен невротрансмитер в мозъка и централната нервна система, който подобрява предаването на нервните импулсии метаболизма на мозъка.

gaba GABA

Характеристики на продукта GABA:

  • Спомага за намаляване на стреса и напрежението
  • Оказва успокояващо въздействие върху нервната система
  • Значително подобрява качеството на съня
  • Съдейства за повишаване енергийните нива в тялото
  • Подобрява концентрацията и умствената дейност
  • Релаксира мускулите на тялото

Аминокиселината GABA съдейства  за отпускането на организма и за спокойствието на съня. Действа като стабилизатор за мозъка, като балансира състоянията на превъзбуда. Също така поддържа  правилната мозъчна функция, като премахва  безпокойството, стреса, депресията, безсънието и други. Тази аминокиселина дори  значително увеличава  нивата на растежния хормон в кръвта, който  подпомага топенето на мазнините и изграждането на мускулите.

GABA действа   като традиционните успокояващи  медикаменти, но без опасност  за пристрастяване. Приемът на тази хранителна добавка,  не само ще  подейства добре на психиката Ви  и ще Ви релаксира, но и ще  засили  имунната Ви защита. Този продукт  има редици ползи за здравето и е препоръчителен приемът му, особено в сезоните с намалена имунна защита, като есента и зимата. GABA е продукт, който е чудесно решение за тези от Вас, които изпитват тревожност поради стрес или тези, които не успяват да релаксират ефективно.

GABA като хранителна добавка може да закупите тук http://www.fitneshrani.com/now-gaba-170-gr/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай