fitneshrani.com

Биотин за здрава коса

Под влияние на различни отрицателни фактори, косата кожата и ноктите загубват здравината и красотата си. Ако искате да се чувствате и изглеждате добре и да възвърнете жизнеността им, вземете продукта Биотин. Какво да очаквате от приема на този продукт?

  • Значително заздравяване на косата  и ноктите
  • Стимулиране растежа на косата
  • Регенериране на кожата
  • Преодоляване на косопада и предпазване косата от побеляване
  • Нормални граници на триглицеридите

biotin za zdravi kozha kosa i nokti fhl bg Биотин за здрава коса

Биотина е водно разтворим витамин, принадлежащ към  В групата – известен е още като витамин В7. Той осигурява  освобождаването  на енергията от приетата храна в организма. Също така, изпълнява  ролята на коензим при разграждането и оползотворяването на протеините, мазнините и въглехидратите. Биотина е изключително  важен и за растежа  и деленето на клетките, а неговия недостиг в тялото може да доведе до анемия, депресия, загуба на коса, високо ниво на кръвната захар, кожни раздразнения, недоспиване, загуба на апетит, болки в мускулите, гадене и болки в езика.

Основното  приложение на биотина е под формата на хранителни добавки и козметични продукти, създадени и приемани за  забавяне  и предотвране на  косопада и побеляването на косата, а също и  за потискане развитието на различни кожни заболявания. Биотина отговаря за  бързия  растеж на косата и предпазва от появата на косопад. Този витамин  е изключително важен и необходим  на  хората  занимаващи се с тежък физически труд и спорт, тъй като има способността да облекчава мускулните болки.

И не само това – смята се, че допълнителият прием на биотин може да подобри нарушения глюкозен метаболизъм, и по този начин да помогне  в някои случаи на диабет. Биотин  е продукт, създаден за можете да поддържате здрави  коса и кожа, за хората нуждаещи се от  регулиране на нивата на инсулина и активността на ензимите отговарящи за глюкозния метаболизъм. Този продукт е способен да възстанови и подсили енергичността Ви, като по този начин ще бъдете по – активни и дейни.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте по една капсула на ден с вода.

Биотин може да закупите тук http://www.fitneshrani.com/natures-bounty-biotin-100-tabletki/

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай