fitneshrani.com

NO XPLODE 2

Почти всеки бодибилдър е чувал за BSN – една от най – големите компании за спортни добавки, и за нейния продукт  NO-Xplode 2.0.  NO-Xplode-предшественика на този продукт,  извоюва няколко победи в периода от  2005-2009, а сега се завръща с подобрена формула и повече ефективност.NO-Xplode 2.0 е ще Ви даде много енергия  и ще Ви помогне да подобрите вашата производителност. Вие  ще бъдете  в състояние да се съсредоточите  повече по време на вашите тренировки,  и чувствате мускулно напомпване дълго след като напуснете фитнес залата.

xpl2 NO XPLODE 2

Какво да очаквате от приема на NO-Xplode 2.0?

  • Повишаване на мускулната издържливост и мощ
  • Повече мускулна маса
  • Подобрени фокус и концентрация
  • Повишена доставка на кислород към мускулите
  • Подкрепа за електролитния баланс
  • Бързо възстановяване след тренировка

Макар че има редица коректност съставки, правещи  NO-Xplode 2.0 толкова велик,  основният компонент в тази добавка  е азотния  оксид, който  ще увеличи притока на кръв, така че доставката на хранителните вещества към  мускулите Ви значително ще се подобри. Той  също така ще стимулира ендокринната Ви система. Разбира се, BSN NO-Xplode 2.0 съдържа и други ефективни съставки, увеличаващи енергията и мускулния размер. Това включва аминокиселините L-аргинин алфа-кетоглутарат, L-цитрулин малат и L-хистидин алфа-кетоглутарат. NO-Xplode 2.0 също така съдържа комбинация от  витамини В6, В9 и В12, кофеин, калций, креатин и магнезий.

Приемайки NO-Xplode 2.0  преди всяка тренировка, Вие  ще почувствате  повишен енергиен прилив  и мотивация, увеличен  приток  на кръв и на кислород, повече сила и издръжливост, както и максимално  фокусиране на съзнанието, което ще Ви  позволи  да насочите  усилията си в правилната посока. С други думи, когато приемате  тази добавка преди тренировка, можете да очаквате представяне и резултати, каквито не сте постигали преди.

Начин на употреба: Смесете една лъжичка от продукта  с 760ml студена вода. За да се постигне максимален ефект, се приема  на празен стомах.

Купи тук  http://www.fitneshrani.com/n-o-xplode-2-0-nova-formula/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай