fitneshrani.com

NO Xplode NT – ревю

Имах единична доза от NO Xplode NT подръка още от вчера и днес бе денят, в който щях да го пробвам, тъй като вчера ми се падаше почивен ден. Отдавна имах желание да пробвам този бустер, поради простата причина, че се води за по-силният брат на No Xplode AVPT, който пих преди 4 години и оттогава не съм приемал бустер на марката BSN. Държа да отбележа, че не съм въобще фен на BSN и не смятам, че марката заслужава реномето, което има (главно сред тинейджърите, които си мислят, че BSN правят най-яките добавки заради бати Рони).

no xplode NT 1024x685 NO Xplode NT   ревю

no xplode NT

Изпих пакетчето NO Xplode NT 1 час и половина след като бях ял, 30 минути преди тренировка.

Вкуса бе грозде, не особено приятен на вкус, при друсане шейкъра аха да гръмне, което ми припомни за ефекта, който имаше Hot Blood, когато се друса прекалено дълго – като отвориш шейкъра и се чува гърмящ звук grin NO Xplode NT   ревю

No Xplode NT характеристики:

Вкус – 7/10 – малко химически, не особено приятен, но ставаше за пиене. Не съм толкова претенциозен за вкуса, а повече за ефекта на добавките.

Разтворимост – 9/10 – почти перфектна разтворимост, имам навика след като изпия разтворената течност да доливам вода, да раздрусам шейкъра и пак да изпивам водата – така се обира всичко, което остава по стените.

Енергия 8/10 – 15 минути след приема, енергията бе налице, широко отворени зеници, концентриран и готов за тренировката в залата. Енергията продължи точно 2 часа, достатъчно за една пълна тренировка и малко след нея. След това си отива така бързо, както е дошла.

Сила – 5/10 – не се забелязваше драстично повишение в работните килограми.

Напомпване – 8/10 – една от най-силните страни на No Xplode NT. Вените излязоха по ръцете, напомпването в края на сериите беше огромно, най-много се усети, когато правих бицепс – толкова се напомпваше бицепса, че просто блокираше.

Крайна оценка 7/10 -  Бустера не е лош, но очаквах много повече след големият брой прочетени ревюта в bodybuilding.com.   Накракто – пил съм много по-силни бустери, като ефект мога да го сравня с Hemorush и Hemorage Black – усещането горе долу е същото. За мен No Xplode NT е среден клас бустер. Не бих пил цяла кутия от него, една доза ми бе напълно достатъчно за да преценя, че този бустер не е от фаворитите ми. Superpump 250 на Гаспари ми даваше много повече взривяваща сила, фокус и напомпване отколкото продукта на BSN.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай