fitneshrani.com

Syntrax Nectar

Syntrax Nectar е богата на протеини хранителна добавка, която се предлага в прахообразна форма. “Nectar” е част от широк спектър от спортни хранителни добавки, произвеждани от Syntrax, която произвежда продукти за подобряване на работата при бодибилдърите, а и при други спортове. Докато много протеини, особено суроватъчни, са на разположение на пазара, Nectar може да бъде по-подходящ за вашите нужди поради различния хранителен профил.

nectar1 Syntrax Nectar

Кликнете на снимката за да купите Syntrax Nectar

Какво е Syntrax Nectar?

Syntrax Nectar е прахообразна протеинова добавка, направена от суроватъчен протеин изолат. Суроватъчният протеин изолат се получава от млечни продукти и е богат на протеини, с минимално количество въглехидрати и мазнини. Изследвания са установили, че консумацията на суроватъчен протеин изолат след тренировка може да помогне да поддържате силата си по време на тренировки. Syntrax Nectar се предлага в девет аромата: Apple Ecstasy, Caribbean Cooler, Crystal Sky, Fuzzy Navel, Lemon Tea, Pink Grapefruit, Roadside Lemonade, Strawberry Kiwi и Twisted Cherry. Syntrax Nectar е на разположение онлайн, както и в магазините за хранителни добавки.

Съдържание на протеин в Syntrax Nectar

Всяка порция Syntrax Nectar, осигурява 24 грама протеин. Вашето тяло използва протеини за производство и ремонт на клетките и тъканите, включително мускулните. Поради потенциала за изграждане на мускулите, протеиновите добавки като Syntrax Nectar може помогнат в бодибилдинга. Консумацията на до 2 г белтъчини за всеки килограм телесно тегло, може да подобри усилията за изграждане на мускулна маса.

Съдържание на мазнини

Syntrax Nectar е без мазнини. Броят се на пръсти протеините с 0 гр. Мазнини на пазара. Това го прави идеален за тези от вас, които търсят чист протеин и минимално калории.

Въглехидратно съдържание

Syntrax Nectar не съдържа въглехидрати. Липсата на въглехидрати може да направи Syntrax Nectar по-подходящ от други добавки, ако сте на нисковъглехидратна диета.

Изкуствените подсладители

Тъй като Syntrax Nectar не съдържа мазнини или въглехидрати, той съдържа изкуствени подсладители, за вкус. Syntrax Nectar съдържа Ацесулфам-К и сукралоза. Подсладителите съдържат много по-малко калории, отколкото захарта, но не са напълно нискокалорични. Тези подсладители могат да бъдат от полза, защото те не насърчават развитието на зъбен кариес, както прави захарта и обикновено се смята, че са безопасни за консумация.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай