fitneshrani.com

Валериан

Валериан  в помощ за добър сън

Валериан се използва като помощник на съня в продължение на повече от 1000 години. Тази билка има способност да  отпусне централната нервна система, дава чувство на спокойствие, намалява нивата на тревожност и стрес, както и подобрява съня. За разлика от някои други суплементи за успокоение, валериан не предизвиква умора сутрин и не води до пристрастяване.

valerian Валериан

Валериан

Вие можете да помогнете на тялото и ума ви да се отпусне, като използвате корен от валериан, който помага за релаксация и насърчава сън.

Какво прави Валериан?

Ефектът на воден екстракт от корен на валериана (Valeriana Officinalis L.) е оценен чрез изследване направено на 128 души. Всяко лице, получило9 проби за тест (3 съдържащи плацебо, 3, съдържащи 400 мг екстракт от валериан и 3 съдържащи валериан съставки. Резултати са били красноречиви, че тези, които са използвали валериан са спали много по-спокойно и непробудно.

Има ли някакви странични ефекти от Валериан?

Валериана значителен подобрява качеството,продължителността и дълбочината на съня. Най-забележим е ефекта  сред хората, които имат вече проблеми със съня, пушачи и хора, които не могат да спят дълго. Нощните събуждания и сънливостта на следващата сутрин са били относително незасегнати от валериана.

 Как да приемаме Валериан?

Следвайте стриктно упътванията на опаковката на продукта, който сте закупили. Различните продукти, имат различна дозировка и състав в капсула/таблетка.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай