fitneshrani.com

OxyELITE Pro

OxyELITE Pro на USPlabs е обявен от голяма част от фитнес ентусиастите, като “супер термогенен фет-бърнар“, заради   способността му да изгаря  телесните мазнини със скоростта на светлината, да намалява  апетита, и  да дава енергия. Този продукт е уникален, тъй като  изгаря правилния  вид  мазнини, каквато е подкожната  мастна тъкан, покриваща  мускулите, а не на висцералната мастна тъкан, която защитава вашите органи. Това е важно  при избора на суплемент за отслабване, тъй като много формули  съдържат съставки, които са насочени към грешния  вид мазнини (висцералните).

ultimate oxy elite pro fat burner fran testimonial 3 OxyELITE Pro

Резултати при жени с OxyElite Pro

Как действа OxyELITE Pro?

  • Изгаря правилните мазнини в тялото
  • Съдейства за намаляване на телесното тегло
  • Повишава енергийните нива
  • Намалява апетита
  • Подобрява функциите на щитовидната жлеза

OxyELITE Pro дължи ефекта си, на своите синергично работещи съставки: Rauvolfin – ефектът на този компонент се отнася до блокирането на алфа-2 рецепторите, които са  вашият най-голям враг, защото принуждава тялото Ви да съхранява излишни подкожни мазнини; Bauhinia Purpurea – този екстракт е много важен, тъй като помага за увеличаване на нивото на хормоните на щитовидната жлеза  Т4 и Т3, а тези хормони са отговорни за правилния метаболизъм; Bacopa monnieri (Leaf) -   растението  също има способността да  увеличава  нивото на  хормоните  на щитовидната жлеза; Sersium oligofillum – екстрактът предотвратява натрупването на излишна  мастна тъкан.

sideeffect OxyELITE Pro

Резултати при мъже с OxyElite Pro

OxyELITE Pro  съдържа още екстракт от растението здравец, както и кофеин, които подобряват умствената дейност и концентрацията. OxyELITE Pro  е перфектния избор за спортисти и фитнес ентусиасти, които искат да се намалят  мазнините в тялото, да понижат  апетита  си, и да увеличат  скоростта, с която тялото им изгаря излишните калории.

Начин на употреба: В началото на приема,  вземайте по  1 капсула на гладно преди закуска и след това по 1 капсула 6-8 часа по-късно на празен стомах, за тестване на преносимостта към продукта. Не приемайте повече от 3 капсули за 24 часа. Да не се приемат повече от 8 седмици.

OxyElite Pro може да закупите на най-добра цена от магазин FitnesHrani.com

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай