fitneshrani.com

Kre-Alkalyn

Много бодибилдъри, все още не знаят това, което е вече известно на учените от десетилетия: креатина е химически нестабилен в течности. Неговите молекули бързо се  конвертират в креатинин – един безполезен “биологичен  отпадък”. Това означава, че Вие получавате по-малко активни молекули креатин, заедно с потенциалните странични ефекти. Разбира се, това не значи че трябва да се откажете от креатиновите добавки. Просто използвайте продукта Kre-Alkalyn!

all american efx kre alkalyn efx ad 3 Kre Alkalyn

Защо да изберете именно Kre-Alkalyn?

  • Осигурява чист микронизиран Кре-Алкалин
  • Без стимуланти и пълнители
  • Без захари
  • Без зареждаща фаза
  • Светкавично възстановяване
  • Експлозивна сила
  • Бърза и пълноценна абсорбация

Kre-Alkalyn е много по – ефикасен  от креатин монохидрата. Веднага след приема му, монохидрата се превръща в креатинин, а доста  голяма част от него се отделя с урината. Продукта Kre-Alkalyn ще Ви даде омекотен креатин, който няма да се превърне в креатенин,  благодарение на специалната система за контрол на рН. Освен това, Вие ще получите до 99% усвояемост на приетият креатин. Това означава, че ще се възстановявате много по – бързо, а силата която ще почувствите ще е светкавична и експлозивна!

Продукта Kre-Alkalyn има още няколко предимства. Креатина който Ви осигурява няма нужда от зареждаща фаза. Приет час преди вашата тренировка, този суплемент ще влее цялата необходима доза креатин  в кръвния Ви  поток, готов  да активира  мускулните клетки. Всички са чували и изпитвали отрицателните ефекти от приема на обикновен креатин. С Kre-Alkalyn Вие няма да се подуете, да подпухнете, и да задържате вода. Това е един страхотно добър продукт, който бързо добива популярност, и това не е случайно!

Начин на употреба:  Приемайте по 1-2 капсули 30 минути пред физическо натоварване.

 Разгледайте тук всички продукти Кре-Алкалин от магазин FitnesHrani.com

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай