fitneshrani.com

Креатин – ниска цена и голям ефект

Креатин е добавка, която в последните 15 години набра огромна скорост сред бодибилдинг и фитнес средите. Помня цената на креатина, когато бях ученик, как 100 гр креатин струваха 19 лв , и говорим за български креатин – който бог знае каква суровина е бил и какъв % отговарящ на етикета има вътре. Ако говорим за български “добавки” – не говорим сериозно за добавките smile Креатин   ниска цена и голям ефект

optimum creatine 806x1024 Креатин   ниска цена и голям ефект

Та на въпроса – Каква е нормалната цена на креатин в момента и кой креатин си струва наистина?

Креатина на най-добрата цена е бил и винаги ще бъде Креатин Монохидрата. Това е така, защото се извлича най-лесно и почти всичкият креатин се внася от заводи в Китай, където предлагат изключително ниска цена за тон креатин. Имах данни даже преди време точната цена каква беше, но паметта ми изневерява.

Но не всичкият креатин монохидрат е еднакъв!

Много хора не знаят това и се насочват към най-евтиният монохидрат,на най-евтината марка. В повечето случай евтиното излиза скъпо. Тоест, може да платите за креатин, който не е достатъчно ефективен, защото не е добре рафиниран и суровината не е добра.

Разлика между качеството и цената на креатин монохидрат между две марки може да направим с :

Optimum Creatine

и

Scitec Creatine monohydrate

Два креатина, които и двата представляват креатин монохидрат, но разликата в качеството  и цената е от земята до небето.

Scitec Creatine струва 19 лв за 500 гр, а Optimum Creatine е 50 лв за 600 гр. Много хора не се замислят за причината за разликата в цената и скачат на най-евтиното…..и после казват, че креатина е добавка, която не работи. Да, ама НЕ!

Разликата в качеството между двете марки Scitec и Optimum се крие в суровината – Optimum използва най-чистата суровина, която се казва CREAPURE . Запомнете думата Creapure защото с нея се кръщава само най-чистият, най-финният и микронизиран креатин, какъвот е Optimum.

А Scitec си е обикновен, не особено добре рафиниран креатин, който задържа доста вода и се отделя високо количество креатинин. Аз лично не съм фен на страничните ефекти, които некачественият монохидрат носи със себе си.

Накратко – ако искате ДОБЪР креатин монохидат,на добра цена и да дава голям ефект – избора е Optimum Creatine

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай