fitneshrani.com

Л-Глутатион

Вашето ежедневие е изпълнено със стрес, токсини и нездравословни храни. Всичко това води до натрупване на свободни радикали в тялото, които увреждат клетки, тъкани и цели органи и системи. Не чакайте да стане късно, вземете още сега продукта Л-Глутатион! Той ще Ви осигури един от най – мощните антиоксиданти познати до сега, а именно аминокиселината л-глутатион. Глутатионът е вид протеин, който тялото Ви синтезира от три аминокиселини: глутаминовата киселина, цистеин и глицин. За съжеление съществува определено   ограничение в способността на тялото Ви да произвежда глутатион, за определен период от време.

l c Л Глутатион

Допълнителният прием на Л-Глутатион, Вие си осигурявате  поддържане на  нормалния живот на всяка една клетка в тялото! Какво ще направи за Вас този продукт?

  • Щегулира метаболизма
  • Ще поддържа нормалния растеж
  • Ще стимулира имунната система

Глутатионът бързо  обезврежда реактивните  форми на кислорода, т. нар. „свободни радикали, които увреждат  пагубно клетъчните мембрани и митохондриите. Тази негова функция му печели славата на  може би най-мощният познат антиоксидант. Л-глутатиона  забавя процесите на стареене на клетките, като едновременно с това  изхвърля от тялото различни токсини, метаболити от приема на  лекарства, както  и тежки метали като живак и олово. Обикновено, черния дроб и бъбреците са подложени в най – голяма степен  на действието на различните  отрови, то  нивото на глутатиона в тях е най-високо. Глутатионът има способността да стимулира имунната система, като съдейства за образуването на лимфоцитите и фагоцитите, които са двата основни вида клетки на имунната система.

Глутатионът изпълнява и други важни функции – той взема активно участие в  транспорта и действието на някои аминокиселини и на важни витамини като С и Е. Освен това, той  регулира много жизнено важни функции в тялото, като синтеза на различни протеини и ДНК. Глутатиона активира и регулира функциите на  различни ензими. Някои от общите  ефекти, които на които ще се радвате с приема на Л-Глутатион са  повишаване на  енергийните нива, подобрение в състоянието на кожата, регулиране на апетита и подобряване на настроението  мисловните процеси.

Начин на употреба: Приемайте една веге капсула на ден с вода.

Л-Глутатион може да закупите тук - http://www.fitneshrani.com/l-glutathione/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай